返回列表 回復 發帖
我忙到屎囖
小飛機 發表於 2010-4-10 09:14 PM
咩事咁忙吖 唔通~~~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
呢排去左賭
有冇興趣?
~嘉~ 發表於 2010-4-10 09:24 PM
去賭??嘉嘉,幾時變咗賭徒 幾時帶我去賭下
hello 喵喵
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咩事咁忙吖 唔通~~~~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-4-11 03:25 PM
工作上好忙.都冇時間上嚟
hello 喵喵
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-11 06:33 PM
撻撻
工作上好忙.都冇時間上嚟
小飛機 發表於 2010-4-11 07:25 PM
咁你就好好休息la,唔好忙壞身體
撻撻
喵喵囡囡 發表於 2010-4-11 11:58 PM
知你唔開心  ..好耐冇見你..近來好嗎?
行過..........
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
偶都系第一次黎!!
咁你就好好休息la,唔好忙壞身體
喵喵囡囡 發表於 2010-4-12 12:01 AM
thanks喵喵
知你唔開心  ..好耐冇見你..近來好嗎?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 12:13 AM
近來都幾好嘅~~~不過唔知點解就係心情唔係咁好!好似覺得有d嘢會發生一樣

撻撻又話會帶我去旅行嘅?
行過..........
oscarcola 發表於 2010-4-12 01:45 AM
你成日都行過嘎啦!!留言多D得唔得吖?
近來都幾好嘅~~~不過唔知點解就係心情唔係咁好!好似覺得有d嘢會發生一樣

撻撻又話會帶我去旅行嘅?
喵喵囡囡 發表於 2010-4-17 08:48 PM
喵喵~~好耐見唔到妳 ...去上海睇世博好冇?
hello喵喵
喵喵~~好耐見唔到妳 ...去上海睇世博好冇?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-17 09:19 PM
撻撻~~我都好耐都見你唔到 我都好想去吖~~不過機票都好似幾貴,你請我就去囖