返回列表 回復 發帖
收檔~
煲埋啲劇去搵周公捉棋...繼右手連日來癱瘓之後...左腳腳趾公又唔知做咩痛咗成晚...早幾日就頭痛...呢兩日就頭暈又覺好翳焗...講起喉嚨仲有啲涸tim ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 06:47 AM
飄飄要唔要撻撻醫師把把脈呢?
收檔有腳踢, 開檔有miss錫錫
各位早晨 & 早抖
我去覺豬lu
睇怕起身都已經過咗2046
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 07:37 AM
飄飄, 而家已經 2046 喇
Good morning 機機
夢遺大師 發表於 2010-1-28 10:59 AM
hello 夢夢, 琴日晏晝唔見你上嚟嘅

早晨啊,各位...我今早比較忙啊
早晨啊,各位...我今早比較忙啊
山棻爺爺 發表於 2010-1-28 11:17 AM
hello 山菜爺爺
hello 山菜爺爺
小飛機 發表於 2010-1-28 12:01 PM
你好啊機機,未去食飯嗎?近期有無去行山啊
你好啊機機,未去食飯嗎?近期有無去行山啊
山棻爺爺 發表於 2010-1-28 12:05 PM
要過多一陣先食晏 星期日會行山, 又可以happy
要過多一陣先食晏 星期日會行山, 又可以happy
小飛機 發表於 2010-1-28 12:23 PM
我過年都會做吓運動,會同幾個老友去踏下單車放鬆一下.....
我過年都會做吓運動,會同幾個老友去踏下單車放鬆一下.....
山棻爺爺 發表於 2010-1-28 12:30 PM
好呵,過年踩單車,可以行個靚運
好呵,過年踩單車,可以行個靚運
小飛機 發表於 2010-1-28 12:51 PM
呵呵...個肚又call 我啦...cu  去食個快餐先
Good afternoon class and 主任
Good morning Miss
小飛機 發表於 2010-1-28 09:16 AM
Good afternoon 機機  
好耐好耐好耐好耐好耐無上黎喇…
good morning
tony214 發表於 2010-1-28 09:21 AM
好耐冇見你喇阿寶
去鬼咗邊呀
Good morning Miss and Everybody
夢遺大師 發表於 2010-1-28 09:55 AM
Good afternoon 夢夢
咦?Miss閃一閃就走咗嗱?
夢遺大師 發表於 2010-1-28 09:58 AM
本來諗住開檔
點知俾飄飄快咗一步添