返回列表 回復 發帖
Good morning Miss and Everybody
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-1-28 08:09 AM
咦?Miss閃一閃就走咗嗱?
morning 夢夢
早晨咁多位!
我剛路過參觀下,未嚟過.
請指教!
hello fannhf 請隨便坐
好耐好耐好耐好耐好耐無上黎喇…
good morning
tony214 發表於 2010-1-28 09:21 AM
hello tony, 咁要多d 上來了
咁大~~~好攰嫁  
主任 發表於 2010-1-27 11:32 PM
一晚玩唔晒, 咪分開幾晚玩囖
嘩...機機你就好啦! 我都好想有啲邊爐腳陪我睇電視同傾偈呀, 雖然今個冬天唔凍, 但都一樣咁鍾意打邊爐, 或者食韓燒
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 04:35 AM
咁有時同d fd 食下嘢吹下水都幾好架, 你今年打過邊爐呀?
呢度好似好旺場喎!
你話如果春節又有勳章, 情人節又有, 幾好呢! 加上今年年初一同情人節炒埋一碟喎, 如果有嘅, 個勳章更加應該整得靚啲閃啲又sweet啲, 不過可惜好似冇呢
計我話...如果整簽名檔仲爆呀...不過就會load得好慢囉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 04:42 AM
load 得慢就唔好lu, 我部腦跟唔到...
morning 夢夢
小飛機 發表於 2010-1-28 10:36 AM
Good morning
非也, 咁唔係一定要為咗減肥先練仙嘅, 同埋都唔係練吓仙就可以咁易瘦到啦, 係就好咯
(潛台詞: 如果可以呀, 我就唔駛搞到今時今日咁嘅......啦 如果活響唐朝呀, 楊貴妃都要靠邊站呀 ) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 04:53 AM
miss 之所以咁瘦咁fit, 咪係練仙練番嚟囖  (但我唔太鼓勵, 對健康唔好 )

如果唐朝有個柳飄飄, 咁歷史要改寫了
可能去補眠啩, 又或者睇學警雄心同楚漢驕雄, 睇睇吓又瞓著咗啩

不過無論刷咗去邊都好啦, 最緊要係miss生活愉快就得喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 05:02 AM
咁又係, 最緊要開針
呢度好似好旺場喎!
fannhf 發表於 2010-1-28 10:55 AM
係呀, 咪係度吹下水囖
相信可以開拍一套...王晶2010又一巨獻...麻甩恩物...

《強姦終極篇之原始獸性逐層生剥施暴KFC惡魔寶盒七重滋味夜夜深》(絕對真人真事改篇) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 05:25 AM
呢套戲係唔係飄飄執導先 有邊個女主腳呀?