返回列表 回復 發帖
呢個係咪至狼飯局呀? 哈哈..
小飛機 發表於 27-1-2010 12:50
如果真係至狼飯局...咁應該...飯局過後...會有下......

咁係咪會有飯局價o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁正 依家去邊度威呀,買寶盒呀,好無食架
寇仲~ 發表於 27-1-2010 17:41
邊有得去威喎, 你又唔帶我去呀
寶盒好食o架, 你都快啲去試吓吖, 但一定要趁熱先好食
飄飄減肥咩?
小飛機 發表於 27-1-2010 17:47
非也, 咁唔係一定要為咗減肥先練仙嘅, 同埋都唔係練吓仙就可以咁易瘦到啦, 係就好咯
(潛台詞: 如果可以呀, 我就唔駛搞到今時今日咁嘅......啦 如果活響唐朝呀, 楊貴妃都要靠邊站呀 )
今朝一早有蒲頭, 但講完話去刷牙之後, 就唔知刷左去冰lu
小飛機 發表於 27-1-2010 17:49
可能去補眠啩, 又或者睇學警雄心同楚漢驕雄, 睇睇吓又瞓著咗啩

不過無論刷咗去邊都好啦, 最緊要係miss生活愉快就得喇
我見到佢個樣有無從入手既感覺,所以無買黎試
寇仲~ 發表於 27-1-2010 17:53
何解呢? 用到無從入手嚟形容...好似當咗個寶盒係......真係吊詭

到底係關佢個盒事吖...還是七種滋味呢?
如果粗暴d 好似撕爛對絲襪咁, 唔知呢招得唔得呢?咁食法會唔會好霸王 feel 呢? 哈哈 887662
小飛機 發表於 27-1-2010 17:58
霸王...中草藥洗髮水? 霸王...硬上弓

動L~~~~~~~~~~

仲有王菲tim噃
我諗我會一層一層咁剝開佢 慢慢由頭嘆到落尾
寇仲~ 發表於 27-1-2010 18:11
諗起都口水流, 一層一層解 開佢, 坦蕩蕩咁俾你慢慢嘆, 又係幾正喎
小飛機 發表於 27-1-2010 18:15
相信可以開拍一套...王晶2010又一巨獻...麻甩恩物...

《強姦終極篇之原始獸性逐層生剥施暴KFC惡魔寶盒七重滋味夜夜深》(絕對真人真事改篇)
收檔~
煲埋啲劇去搵周公捉棋...繼右手連日來癱瘓之後...左腳腳趾公又唔知做咩痛咗成晚...早幾日就頭痛...呢兩日就頭暈又覺好翳焗...講起喉嚨仲有啲涸tim
收檔有腳踢, 開檔有miss錫錫
各位早晨 & 早抖
我去覺豬lu
睇怕起身都已經過咗2046
Good morning class and 主任
收檔有腳踢, 開檔有miss錫錫
各位早晨 & 早抖
我去覺豬lu
睇怕起身都已經過咗2046
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 07:37 AM
飄飄今朝妳開檔
Good night class and 主任
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-1-28 08:09 AM
Good morning Miss
Good morning Everybody
好耐好耐好耐好耐好耐無上黎喇…
good morning