返回列表 回復 發帖
食飽飽喇, 都係日求3 餐, 夜求 1 篤啫
小飛機 發表於 2010-1-27 08:25 PM
嘻嘻,我依家去篤....係去一宿啦 Goooooodnite 姣鬆
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
都係全靠見到姣鬆你將條鞭玩到咁出神入化
真係野野都 霹靂拍啦 彭彭咁聲 先啟發到我發揮出鞭法既至極架咋
所以都係姣鬆你厲害  ...
寇仲~ 發表於 2010-1-27 08:14 PM
我都係隨街執番嚟啫, 估唔到姣鬆啲耍條鞭耍到 "法法聲", 令人歎為觀止
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
嘻嘻,我依家去篤....係去一宿啦 Goooooodnite 姣鬆
寇仲~ 發表於 2010-1-27 08:30 PM
good night 喇姣鬆啲
又係我玩胸圍時間, call 位靚女望下先

hello all~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
又係我玩胸圍時間, call 位靚女望下先

小飛機 發表於 2010-1-27 08:35 PM
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
hello all~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-27 09:27 PM
hello 撻撻 , 玩唔玩胸圍呀?
hello 撻撻 , 玩唔玩胸圍呀?
小飛機 發表於 2010-1-27 09:47 PM
咩 size 先

Good evening Miss & all
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咩 size 先

Good evening Miss & all
主任 發表於 2010-1-27 10:40 PM
hello 淫淫 38E 呀!
hello 淫淫 38E 呀!
小飛機 發表於 2010-1-27 10:46 PM
咁大~~~好攰嫁  
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
因為我地book 左間房, 仲等緊個主角, 咪睇下電視囖 . 我記得有次同fd 打邊爐, 咁我地張枱又係電視隔離, 我地咪慢慢食, 邊睇電視邊吹水, 又食下嘢, 都好過引架  ...
小飛機 發表於 27-1-2010 11:42
嘩...機機你就好啦! 我都好想有啲邊爐腳陪我睇電視同傾偈呀, 雖然今個冬天唔凍, 但都一樣咁鍾意打邊爐, 或者食韓燒
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁你呢排去左邊呀?
小飛機 發表於 27-1-2010 11:51
係囉, 其實我都好想知
Miss ,下星期六我來到,但要搞掂啲嘢先嚟,到時再 call 我喇
gonkong 發表於 27-1-2010 11:56
如果當晚我都join到個趴地, 咪有機會一睹工工蘆山真面目囉
可以唔玩刀仔, 你想呢樣 887423 or 887424呢?

咩係u 仔呀?
小飛機 發表於 27-1-2010 12:07
係第個forum嚟
唔知其他節日有冇徽章呢?情人節整個心心徽章都好喎!
小飛機 發表於 27-1-2010 12:13
你話如果春節又有勳章, 情人節又有, 幾好呢! 加上今年年初一同情人節炒埋一碟喎, 如果有嘅, 個勳章更加應該整得靚啲閃啲又sweet啲, 不過可惜好似冇呢
計我話...如果整簽名檔仲爆呀...不過就會load得好慢囉