返回列表 回復 發帖
機機...仲仲...我要閃喇
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唔知今晚返嚟會唔會有好多功課要做呢
我未食呀...
西洋菜湯...怕怕
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:11 PM
飄飄 練仙有無瘦左呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
惡魔寶盒又試過喇, 不過都會再食
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:33 PM
我仲未試呢個寶盒呀
飄飄 練仙有無瘦左呀
寇仲~ 發表於 27-1-2010 17:36
少少都有啲o架...但仲係好......

豐滿
呢幾日照鏡都覺得自己塊面好似仲尖咗tim呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲 你今日飲左檸茶未呀?
小飛機 發表於 2010-1-27 05:29 PM
俊朗不凡姣鬆 今日無呀,尋日去左最愛度飲湯,依家仲溫緊
我仲未試呢個寶盒呀
小飛機 發表於 27-1-2010 17:37
快啲去試啦, 唔好怕熱氣, 熱氣咪叫機媽煲啲涼茶過你飲囉, 再唔試可能好快就冇o架喇, kfc啲嘢轉得好快o架, 仲係無聲無息嗰隻
我都未試勻咁多個餐呀, 好想有人陪我share
機機...仲仲...我要閃喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:35 PM
oh! bye bye飄飄
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

豐滿
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:38 PM
咁正 依家去邊度威呀,買寶盒呀,好無食架
唔知今晚返嚟會唔會有好多功課要做呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:36 PM
咁要睇吓 miss 蒲唔蒲頭了
咁要睇吓 miss 蒲唔蒲頭了
小飛機 發表於 2010-1-27 05:41 PM
Miss 今日無蒲頭呀

豐滿
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:38 PM
飄飄減肥咩?
Miss 今日無蒲頭呀
寇仲~ 發表於 2010-1-27 05:47 PM
今朝一早有蒲頭, 但講完話去刷牙之後, 就唔知刷左去冰lu
快啲去試啦, 唔好怕熱氣, 熱氣咪叫機媽煲啲涼茶過你飲囉, 再唔試可能好快就冇o架喇, kfc啲嘢轉得好快o架, 仲係無聲無息嗰隻
我都未試勻咁多個餐呀, 好想有人陪我share ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:39 PM
本來之前有時間試, 但最後都係因為多人買, 唔想排隊, 所以冇食到, 我諗遲d 會食啩 其實對佢興趣唔大.
本來之前有時間試, 但最後都係因為多人買, 唔想排隊, 所以冇食到, 我諗遲d 會食啩 其實對佢興趣唔大.
小飛機 發表於 2010-1-27 05:51 PM
我見到佢個樣有無從入手既感覺,所以無買黎試