返回列表 回復 發帖
法證有睇過啊,人間蒸發就........
近期過左u仔玩....
山棻爺爺 發表於 27-1-2010 12:40
咩叫u仔呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
五味阿9妹做得幾好...
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 12:33 PM
做 9妹果個係好好演技啊, 不過我唔記得佢叫咩名.
做 9妹果個係好好演技啊, 不過我唔記得佢叫咩名.
小飛機 發表於 27-1-2010 12:48
郭政鴻
係呀, 仲有利是妹啦, 大話精, 不過我睇呢套劇都係最想睇雙春啫 好多人都鍾意睇佢o架
伍小生條感情線...小師妹若嵐...老婆(過檔無記嘅江美儀, 以前我細個都好鍾意睇佢o架, 不過當時係atv, 佢以前都幾得o架)仲有 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:45 PM
羅敏莊平時好像做搞笑多,今次個腳色都幾好,我好鐘意睇佢加.江美儀我就平時有聽收音機佢都幾搞笑呵呵
嘩爺爺...我何德何能呀
呢餐係團年飯嚟喎, 要嗌齊佢哋出嚟先食得哂, 留返年三十晚先擦咗佢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:47 PM
呢個係咪至狼飯局呀? 哈哈..
以為機機你去咗食晏仔tim...唔見咗人嘅...得我同爺爺
郭政鴻
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:50 PM
yeah, 係呀 我纏鍾意睇佢果套 古靈精探B - 扮小龍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我要去食飯啦...
以為機機你去咗食晏仔tim...唔見咗人嘅...得我同爺爺
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:51 PM
就快去食飯喇 你呢?食咩呀?
yeah, 係呀 我纏鍾意睇佢果套 古靈精探B - 扮小龍887460
小飛機 發表於 27-1-2010 12:53
佢真係識功夫o架, 做武師出身
yeah, 係呀 我纏鍾意睇佢果套 古靈精探B - 扮小龍887460
小飛機 發表於 2010-1-27 12:53 PM
係呀佢又係做得好搞笑.成日食珠珠
就快去食飯喇 你呢?食咩呀?
小飛機 發表於 27-1-2010 12:54
我未諗到呀, 都唔知食唔食好, 絕食咗幾日, 已經冇咩胃口
佢真係識功夫o架, 做武師出身
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:54 PM
佢都幾好戲吖, 演忠天得, 演奸又得, 仲有演個偷食老公 (同陳法拉呢), 哈哈
山棻爺爺 發表於 27-1-2010 12:56
佢扮娘娘腔真係演得幾出色o架, 桌球天王都唔錯啫, 或者早年啲跟班大陪襯角色都做得幾好睇o架, 真係一個好睇嘅綠葉嚟, 我就覺得佢著老西型啲喇
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 12:56 PM
其實佢身型同樣都唔差, 但就做唔到主角