返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆 係咪出左去野呵
寇仲~ 發表於 2010-1-26 06:14 PM
玉樹臨風姣鬆啲 琴晚出左街食好嘢呀, 好好味啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
淫淫
佢哋去哂邊呀, 悶屎我喇個場冇哂人, 你呢搞咩咁晏先返嚟, miss我就估係出咗九龍睇中醫啫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 09:37 PM

飄飄~~~我琴晚出左街食飯, 呢個時間我用過手機上網見到你呢個post 呀, 不過手機上網打字好唔方便, 冇出post
早晨miss 機機 夢夢
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good evening Miss & All
唔知響呢個moment, 大家做緊咩呢呵
我就睇緊五味人生
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 09:39 PM
琴晚我食嘢果度都睇左成集五味人生呀
早晨miss 機機 夢夢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 11:23 AM
morning 飄飄 , 你唔嗌撻撻嘅?
各位早晨
山棻爺爺 發表於 27-1-2010 09:27
爺爺早晨, 好耐冇見喇
咦~~
我哋啲聖誕勳章過咗期都冇消失到喎, 仲響樹fing吓fing吓靚靚
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 10:37 PM
個聖誕徽章今日冇左喇
乜妳鍾意 fing 吓 fing 吓咩 886974
主任 發表於 2010-1-26 10:58 PM
又或者玩下呢家嘢吖淫淫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今日又有個小朋友因為打針死鬼咗呀, 真係慘得兩歲咋, 仲要打咗鬼咁多款疫苗(當中好似冇流感針) 死咗都唔知咩事呀, 無聲無息咁, 連個小朋友嘅家人都係第朝先發現個仔變得身體冰冷, 不過都真係唔明啲人諗咩嘅, 響呢個 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:09 AM
係呀, 個心都拿住拿住呀
琴晚我食嘢果度都睇左成集五味人生呀
小飛機 發表於 27-1-2010 11:23
琴晚最尾嗰度, 伍衛國個樣好恐怖呀, 好邪惡嚇屎人, 簡直令觀眾情緒不安呀!
不過機機你咁犀利嘅, 咁都可以睇哂成集, 如果係我出街食, 就算嗰度有電視睇, 我都好難睇到完整成集劇o架, 一來多數啲音量都會教到好細聲啦, 二來如果同得朋友
出去食飯聚會, 都會口水多過茶掛住傾, 係咁講嘢(都未顧得食)所以好多時朋友食飽咗, 我都未飽, 因為太專注投入傾偈, 好多時都會有身體語言繪形繪聲, 試過有次好夜同個netfd去食雲南米線, 傾到人哋收舖咁滯都未食完, 咁唔想嘥嘢就打包返歸, 唔想阻住人哋收工嘛, 我自己都最憎啲人阻我收工啦, 將心比己啫, 結果擺到第日先整翻熱佢嚟食
琴晚最尾嗰度, 伍衛國個樣好恐怖呀, 好邪惡嚇屎人, 簡直令觀眾情緒不安呀!
不過機機你咁犀利嘅, 咁都可以睇哂成集, 如果係我出街食, 就算嗰度有電視睇, 我都好難睇到完整成集劇o架, 一來多數啲音量都會教到好細聲 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 11:37 AM
因為我地book 左間房, 仲等緊個主角, 咪睇下電視囖 . 我記得有次同fd 打邊爐, 咁我地張枱又係電視隔離, 我地咪慢慢食, 邊睇電視邊吹水, 又食下嘢, 都好過引架
早晨爺爺
Fian. 發表於 2010-1-27 10:19 AM
早晨啊,今日好眼瞓
morning 山菜爺爺, 好耐冇見啦
小飛機 發表於 2010-1-27 10:33 AM
係想見見你米回來看看囉...
爺爺早晨, 好耐冇見喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 11:24 AM
好耐無見啦,我都有睇五味人生咖...
係想見見你米回來看看囉...
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 11:47 AM
咁你呢排去左邊呀?