返回列表 回復 發帖
Good evening Miss & All
唔知響呢個moment, 大家做緊咩呢呵
我就睇緊五味人生
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 09:39 PM
閉完關喇咩
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
閉完關喇咩
主任 發表於 26-1-2010 21:44
未o架
呢排隻右手都唔知做乜唔係幾妥
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Hello 飄飄
Miss 唔喺道, 通常都無乜人蒲頭嫁啦
主任 發表於 26-1-2010 21:42

都唔係靜成咁o架
淫淫頭先你有冇睇電視呀, 五味人生最尾個shot, 伍衛國個樣幾鬼恐怖呀, 小生個樣好邪惡
咦~~
我哋啲聖誕勳章過咗期都冇消失到喎, 仲響樹fing吓fing吓靚靚
hello! all
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咦~~
我哋啲聖誕勳章過咗期都冇消失到喎, 仲響樹fing吓fing吓靚靚
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 10:37 PM
乜妳鍾意 fing 吓 fing 吓咩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hello! all
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-26 10:43 PM
Hello 撻撻 無蝦包....食乜吖
食惡魔寶盒
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
乜妳鍾意 fing 吓 fing 吓咩 886974
主任 發表於 26-1-2010 22:58
咁...要睇吓fing啲咩喇

但肯定唔會係fing銀紙先囉
咁...要睇吓fing啲咩喇

但肯定唔會係fing銀紙先囉
*柳飄飄* 發表於 2010-1-26 11:59 PM
梗係~~~銀紙攞嚟吖嘛
瞓喇 Good night all
今日又有個小朋友因為打針死鬼咗呀, 真係慘得兩歲咋, 仲要打咗鬼咁多款疫苗(當中好似冇流感針) 死咗都唔知咩事呀, 無聲無息咁, 連個小朋友嘅家人都係第朝先發現個仔變得身體冰冷, 不過都真係唔明啲人諗咩嘅, 響呢個時候已經死咗咁多人啦, 仲敢拎個仔教飛嘅, 都唔知驚, 仲敢俾個仔去打呢啲針, 仲打咁多tim,唉臨過年先搞啲咁嘅嘢, 真係搞到人心都up埋
梗係~~~銀紙攞嚟洗吖嘛
瞓喇 Good night all
主任 發表於 27-1-2010 00:08
早抖淫淫...今晚咁早瞓嘅
又得返我一個睇檔
又得返我一個睇檔
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 01:18 AM
仲有我