返回列表 回復 發帖
冇o架喇, 真係如撻撻所說, 賣到廿號, 廿一號m記已經出新廣告
今期係芥末魚柳包, 跟餐可以免費將薯條轉薯皮(即係薯角)
仲有, 買滿17蚊嘢食, 加12蚊仲有12生肖叮噹公仔tim ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 10:31 PM
我都見到個年年有魚~~魚~~魚柳包廣告
於是小機機就陪住miss, 手拖手一齊暖暖過生日
小飛機 發表於 2010-1-25 10:06 PM
甘機機記得買禮物好在我一個月前同an an 慶祝左姐
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
而家仲有冇蝦包食?
小飛機 發表於 2010-1-25 10:29 PM
冇啦...要等一年
飄飄我有個要求呀
如果妳打一大 "咋" 字嗰陣可唔可以放大啲字
咁樣大家都會易睇啲
如果唔係又密 "質質" 真係睇得好辛苦呀
我唔想再加深我啲老花呀  ...
Fian. 發表於 2010-1-25 10:40 PM
老花 講我呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
嗰吓真係幾心涼o架...估唔到連呢樣我同妳都咁似喎...睇戲見到佢冇好死都覺得係報應o架
而家伊健同yoyo不知拍得幾好幾穩定
佢自己乞人憎算啦, 仲搞到伊健事業都插哂水, 呢啲女真係早撇早著呀, 遲飛瞓唔著
成日整色整 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 10:15 PM
所以佢俾人飛都唔知幾多人即刻寸尻佢啦
冇啦...要等一年
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 10:45 PM
我整個你食嘞, 你敢食嘅話
甘機機記得買禮物好在我一個月前同an an 慶祝左姐
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 10:44 PM
呢個要細心安排一下
飄飄我有個要求呀
咁樣大家都會易睇啲
Fian. 發表於 2010-1-25 10:40 PM
又想講吓..an an 立春出細...千其唔好攪錯自己熟乜
老花 講我呀
主任 發表於 2010-1-25 10:45 PM
hello 淫淫 今日又有好多post 了
黑炭...又令人諗起古仔
miss好冧古仔o架...今期流行 流行追命林琴
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 10:19 PM
勁鍾意佢呀
其實就算係男人都好多人覺得佢靚仔架啦
我就由佢白雪雪
餐餐有宋家嗰陣已經鍾意佢啦
我整個你食嘞, 你敢食嘅話
主任 發表於 2010-1-25 10:47 PM
咪搞~~~
而家仲有冇蝦包食?
小飛機 發表於 2010-1-25 10:29 PM
呢個問題等撻撻答啦
飄飄我有個要求呀
咁樣大家都會易睇啲
Fian. 發表於 25-1-2010 22:40
好啦
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
hello 淫淫 今日又有好多post 了
小飛機 發表於 2010-1-25 10:50 PM
追緊
我都見到個年年有魚~~魚~~魚柳包廣告
小飛機 發表於 2010-1-25 10:41 PM
我從來都唔食魚柳包架
我都唔鍾意食炸魚嘅