返回列表 回復 發帖
哈哈, 我又係咁o架喎, 就算睇都可能憎多佢做嘅角色兩錢重
正如我咁, 因為勁憎梁詠琪, 所以唔會用fancl產品
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:41 PM
但係我又會因為如果我憎嗰條友如果佢識做戲
咁可能我會對佢改觀
會唔憎佢都有好多
以前我都好憎梁詠琪
一開始已經憎佢
佢媾咗鄭伊健之後就仲憎佢
因為我鍾意邵美琪架嘛
不過後來睇完佢嗰套女人本色就冇咁憎佢
因為佢做戲進步咗好多
甘妳'正日'有冇人book 左
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 09:41 PM
俾姨姨同高瘦白 book 咗去打邊爐同音樂堂
掛住做功課, 又唔知五味人生講緊乜, 又要追
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
無記開法證 III應該搵埋miss
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:43 PM
都係推測吓啫
因為如果為情自殺通常有另外一個非常重要嘅目的
就係想對方後悔一世
冇理由唔留遺書嘅
俾姨姨同高瘦白 book 咗去打邊爐同音樂堂
Fian. 發表於 2010-1-25 09:49 PM
miss 唱 k 唱得好密啊
我見光死
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:44 PM
妳咁白係咪天生曬唔黑架
我見光死
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:44 PM
但我鍾意同陽光玩遊戲
呢層我知, 所以咪唔知去邊好囖
小飛機 發表於 2010-1-25 09:45 PM
有你陪住我
將我手仔拖
生日一齊過
感覺暖心窩
miss 唱 k 唱得好密啊
小飛機 發表於 2010-1-25 09:53 PM
生日通常都係呢啲節目架啦
況且我又鍾意
但我鍾意同陽光玩遊戲
小飛機 發表於 2010-1-25 09:55 PM
你天生曬唔黑吖嘛
但係我又會因為如果我憎嗰條友如果佢識做戲
咁可能我會對佢改觀
會唔憎佢都有好多
以前我都好憎梁詠琪
一開始已經憎佢
佢媾咗鄭 ...
Fian. 發表於 25-1-2010 21:47
咁我都有啲artists係以前唔like甚至憎, 而家反而可能會鍾意同欣賞
但梁詠琪就真係由一開頭就憎到尾, 女人本色我覺得麻麻啫
以前佢做好多角色都係死得好慘好核突嘅, 次次都冇得好死
生日通常都係呢啲節目架啦
況且我又鍾意
Fian. 發表於 2010-1-25 09:58 PM
之但係我又唔識唱 &唔鍾意唱囖
有你陪住我
將我手仔拖
生日一齊過
感覺暖心窩
Fian. 發表於 2010-1-25 09:57 PM
於是小機機就陪住miss, 手拖手一齊暖暖過生日
妳咁白係咪天生曬唔黑架
Fian. 發表於 25-1-2010 21:53
吓~~我咁都算白? 不過又真係好多人話我白喎, 唔知點解
化咗妝, 批咗盪咋啩, 我都好羨慕啲人又白又滑o架, 尤其塊面同雙手
我好易曬黑o架, 仲好難先白得返, 以前拍四葉草2嗰屎啲泳衣同拖鞋印都隔咗勁耐先淡少少咋
我連啲傷口都特別難褪, 疤呀印呀, 連粒蚊爛都唔散
都唔知係咪有咩問題, 定係啲血唔好, 又唔知搵咩搽喎
你天生曬唔黑吖嘛
Fian. 發表於 25-1-2010 21:59
莫非機機係...天生麗質難自棄