返回列表 回復 發帖
我都係成日無啦啦會發現唔知幾時有啲無名損傷or瘀傷o架...周時都係咁...呢度青咗忽...嗰度又瘀咗撻...然後唔知邊度又損咗仲結埋焦都唔知...幾時爆咗缸血光之災都唔知...或者瞓醒見到啲手手腳腳呀身呀或者面有血痕
試過有次瞓到半夢半醒覺得塊面涼浸浸...原來流緊血
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
係呀, 2 月2 日星期2
小飛機 發表於 2010-1-25 09:06 PM
呢日我約咗高瘦白睇阿凡達同食日本菜呀
星期三啦
去邊呀
我都係成日無啦啦會發現唔知幾時有啲無名損傷or瘀傷o架...周時都係咁...呢度青咗忽...嗰度又瘀咗撻...然後唔知邊度又損咗仲結埋焦都唔知...幾時爆咗缸血光之災都唔知...或者瞓醒見到啲手手腳腳呀身呀或者面有血痕
試 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:08 PM
咁恐怖
呢日我約咗高瘦白睇阿凡達同食日本菜呀
星期三啦
去邊呀
Fian. 發表於 2010-1-25 09:09 PM
係喎, 唔記得miss 約左睇戲, 咁星期三啦
miss妳有冇睇紀曉嵐呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:14 PM
我有睇呀, 呢套係幾得意啊
我有睇呀, 呢套係幾得意啊
小飛機 發表於 25-1-2010 21:16
我問吓咋, 都冇興趣睇, 開住電視由得佢有啲聲氣之嘛
星期三啦
去邊呀
Fian. 發表於 2010-1-25 09:09 PM
去冰樹, no idea 喎
我問吓咋, 都冇興趣睇, 開住電視由得佢有啲聲氣之嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:17 PM
我又覺得和申同紀曉嵐幾得意喎, 經常鬥氣
試 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:08 PM
飄飄, 你講到有d 驚嚇啊
係喎, 唔記得miss 約左睇戲, 咁星期三啦
小飛機 發表於 2010-1-25 09:11 PM
一言為定啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:14 PM
我唔睇呢啲大陸劇架
原來我都聽過呢隻anita, 另外嗰個隊員叫陳少偉呀
又一個經典廣告