返回列表 回復 發帖
飲大左
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 08:46 PM
係 high 大咗
我天生啲肉就好易瘀架
成日飲完酒第二日就見到啲手手腳腳撞到瘀晒
都唔記得係點撞架
Fian. 發表於 2010-1-25 08:54 PM
因為miss 皮膚嬌嫩囖
咁都得...玩暗語呀...咁風雲呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:46 PM
風雲鄭敬基個組合囉
大家信唔信呢期啲大肚婆胎死腹中係關打豬流感疫苗事呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:49 PM
No comment
咁我都估...你唔係講緊聶風同步驚雲
但真係唔知有隊band叫風雲, 仲有咩成員o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:52 PM
係'基'哥同另一條友...著哂大樓..唱'anita anita'
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁我都估...你唔係講緊聶風同步驚雲
但真係唔知有隊band叫風雲, 仲有咩成員o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:52 PM
我都唔記得仲有邊個呀
咁真係誇啲喎...又會拎張紅衫魚嚟度嘅
係幾時嘅事嚟呀? 又係上音樂堂出事呀?
睇嚟我真係有太多嘢唔知
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:54 PM
係兜嘢撞落個電視櫃個角度呀
仲要啱啱著短裙直接撞呀
信 ..絕對...係
榴槤蛋撻 發表於 25-1-2010 20:52
我都信呀...冇理由唔係囉...衛生署仲死唔認...驚孭鑊...講真吖...事到如今咁多單同類形事件(加埋啲唔係大肚婆)真係吟詩都吟唔甩o架啦...點到佢哋唔認
啲大肚婆同bb好慘呀, 好冤枉, 最近呢個仲37週先出事tim, 就嚟蘇得啦嘛, 啲大肚婆陀仔咁辛苦, 打支針咁就冇咗個bb, bb係無辜o架嘛, 仲要臨過年先搞啲咁嘅嘢喎, 真係慘上加慘呀陰功, 枉啲政府衰官仲擘大眼話唔關事喎, 繼續呼籲人哋打針, 計我話呀唔打針就唔駛死, 一打咗就死得咁快, 俾著我就寧願唔打喇或者仲擺得耐啲呀, 如果死於咁樣打針死鬼咗真係唔抵呀, 未有豬流感就死咗唔知咩事, 真係屎都唔眼閉呀, 啲大肚婆俾佢咁樣搞一搞, 都唔知會唔會以後好難再有機會陀b tim o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
如果下星期二或三呢?
小飛機 發表於 2010-1-25 08:55 PM
星期二係咪二號呀
因為miss 皮膚嬌嫩囖
小飛機 發表於 2010-1-25 08:58 PM
係咩
係 high 大咗
Fian. 發表於 25-1-2010 20:57
咁明知就......
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
係兜嘢撞落個電視櫃個角度呀
仲要啱啱著短裙直接撞呀
Fian. 發表於 2010-1-25 09:02 PM
睇見到心痛
係'基'哥同另一條友...著哂大樓..唱'anita anita'
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 08:59 PM
隻歌仲記得
不過條友就唔記得嘞
星期二係咪二號呀
Fian. 發表於 2010-1-25 09:03 PM
係呀, 2 月2 日星期2
咁明知就......
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 09:04 PM
唔 high 飲嚟做咩呀