返回列表 回復 發帖
同鄧萃雯拍過拖
Fian. 發表於 2010-1-25 08:42 PM
大家都係教徒
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我哋個聖誕勳章...唔知係咪過埋今晚就會消失呢呵
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
大家都係教徒
榴槤蛋撻 發表於 25-1-2010 20:47
加拿大
吓~~唔係化..妳上親音樂堂都撞'魚'..有半張1百蚊紙甘大...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 08:41 PM
原來你講嗰次
我差唔多次次飲親酒都撞到呢度瘀嗰度瘀架啦
尋晚又撞瘀咗個膝頭哥呀
仲唔知幾時同點解會扭親隻腳仔添呀
大家信唔信呢期啲大肚婆胎死腹中係關打豬流感疫苗事呀?
who is an an?
我哋三個都係唔明咩意思喎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:41 PM
咪我囉
咁都得...玩暗語呀...咁風雲呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:46 PM
風雲'係樂隊..NOT 步驚雲
撞瘀...又關半張一百蚊紙有咩關係呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:42 PM
上次我喺 toilet 出嚟嗰陣隻大肶撞咗落個電視櫃度
撞到瘀咗成半張一百蚊紙咁大呀
大家信唔信呢期啲大肚婆胎死腹中係關打豬流感疫苗事呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:49 PM
信 ..絕對...
風雲'係樂隊..NOT 步驚雲
榴槤蛋撻 發表於 25-1-2010 20:49
咁我都估...你唔係講緊聶風同步驚雲
但真係唔知有隊band叫風雲, 仲有咩成員o架
我哋個聖誕勳章...唔知係咪過埋今晚就會消失呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:47 PM
應該過埋今晚啦, 都靚左成個月lu
哦, 點解miss 咁唔小心撞到咁瘀架?
小飛機 發表於 2010-1-25 08:43 PM
我天生啲肉就好易瘀架
成日飲完酒第二日就見到啲手手腳腳撞到瘀晒
都唔記得係點撞架
上次我喺 toilet 出嚟嗰陣隻大肶撞咗落個電視櫃度
撞到瘀咗成半張一百蚊紙咁大呀
Fian. 發表於 25-1-2010 20:51
咁真係誇啲喎...又會拎張紅衫魚嚟度嘅
係幾時嘅事嚟呀? 又係上音樂堂出事呀?
睇嚟我真係有太多嘢唔知
你想約幾時同去邊
Fian. 發表於 2010-1-25 08:44 PM
如果下星期二或三呢?
呢層我知喎...不過好似係苦戀嚟o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 08:44 PM
點苦法呀
八吓先