返回列表 回復 發帖
你都認識靚姐佢哋???你系乜水吖。。。
真爱难求 發表於 3-8-2011 01:51 PM
I do not know 靚姐佢哋 I thought you invited me to join in
AD是大马人吗?
lhy92725 發表於 3-8-2011 02:04 PM
我唔系大马人 ....you all happy now
我返到屋企啦!
晴晴好,猫大姐好
katak87 發表於 2011-8-3 02:08 PM
小狗狗今日甘早放工啦
條骨都無佐lu
小狗狗今日甘早放工啦
lhy92725 發表於 2011-8-3 02:15 PM
又唔算放工,等阵又要出去见老细,
依家休息一阵
钱不是没有,
只是你有的是正数,我有的是负数
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:15 PM
我都吾系啊,
系边度人都无所谓架
大家吹下水咋
條骨都無佐lu
我返到屋企啦!
晴晴好,猫大姐好
katak87 發表於 2011-8-3 02:08 PM
katak你好。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
I do not know 靚姐佢哋 I thought you invited me to join in
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:11 PM
咁你都要話我知你系邊度人喇。。。。
又唔算放工,等阵又要出去见老细,
依家休息一阵
katak87 發表於 2011-8-3 02:18 PM
可以在家里做工,自由职业几好哦
條骨都無佐lu
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:15 PM
嘩,吹水啫。。。駛唔駛咁嘅樣吖
晴晴等陣都要返餐館吖。。。老闆娘要去宴會叫我幫下手。。。。
系咯,问下边度人都是想打开话题嗻
條骨都無佐lu
你哋冇發覺我開新嘅金樓啊
嘩,吹水啫。。。駛唔駛咁嘅樣吖
真爱难求 發表於 3-8-2011 02:21 PM
to you is 吹水 but to me is ....
有啊,2100页啊嘛
不过我估无咩人见到
條骨都無佐lu
有啊,2100页啊嘛
不过我估无咩人见到
lhy92725 發表於 2011-8-3 02:25 PM
改咗喇。。。獎金都加碼