返回列表 回復 發帖
抵錫
Fian. 發表於 2010-1-25 06:30 PM
冧爆
落街換件免費西餅先...今晚dinner 嚟o架喇
返嚟再做過功課
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-1-25 06:20 PM
Good evening 仲仲
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
Miss 唱依首睡公主超勁呀 聽到拍哂手掌

v/G2CIAxR8jJw&hl
寇仲~ 發表於 2010-1-25 06:31 PM
我都依俙聽到miss 唱呀, 好好聽呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
miss 同飄飄愁嘅嘢都唔同
小飛機 發表於 25-1-2010 18:31
都唔係o架, 好大可能部份......

又要請蔣志光出嚟唱返支首本名曲
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
Fian. 發表於 2010-1-25 06:34 PM
唱成晚仲要唱耐啲,Miss都好慣走長途喎!
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
Fian. 發表於 25-1-2010 18:34
起哂Q
唱成晚仲要唱耐啲,Miss都好慣走長途喎!
夢遺大師 發表於 25-1-2010 18:37
我都係o架
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
我地老友黎架嘛,客咩氣呢
都係要多謝Miss 叫我出力...放盡...咁唱出黎,我先起到Q架咋
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
都唔係o架, 好大可能部份......

又要請蔣志光出嚟唱返支首本名曲
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 06:37 PM
佢除左首 "酒杯敲爆頭"之外, 有咩首本名曲呢?
Hello Miss 我返黎啦 今晚煲咩湯呀
寇仲~ 發表於 2010-1-25 06:22 PM
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=2010&fromuid=904215#pid21135409
做功課咪知囉
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 06:30 PM
我要聽妳親口講先至死心呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
miss玩得開針啊
我地老友黎架嘛,客咩氣呢
都係要多謝Miss 叫我出力...放盡...咁唱出黎,我先起到Q架咋
寇仲~ 發表於 2010-1-25 06:39 PM
姣鬆啲要起Q, 吹2 嘢咪得囖
佢除左首 "酒杯敲爆頭"之外, 有咩首本名曲呢?
小飛機 發表於 25-1-2010 18:39
酒杯敲鋼琴...係鄭敬基同黃寶欣至啱呀!