返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb- Y# A2 R* R& h/ ~3 F( k3 y1 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O) d3 P; P& ]4 z% M+ v
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
$ o, b8 P! o; m& k& ]2 Z, Dos.tvboxnow.com見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb5 F& f* E  w) a
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
; i$ d7 Y* A* w5 o$ u8 Mos.tvboxnow.comp版主榮升,一定要送大禮 % x. }/ a5 ?+ r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x/ m' y% P& O& y3 I! M+ S6 [
小便版,係咩版嚟架??haha公仔箱論壇$ D6 L, i# F& d5 {
tvb now,tvbnow,bttvb4 {, A+ S' K5 d8 E" F: u; ~
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
' Z, Y6 S, }- _# R7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
- b( Z8 Z1 s& R公仔箱論壇版主大人,叫kily得喇!!XD
6 a# L4 L: p6 U5 H$ B. G0 r1 m) w公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' T- O! W, E: T
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
8 j) U5 ?- Q, r9 c2 B" J  A公仔箱論壇尤其約定!!!公仔箱論壇4 b& S  l: e3 n; ?
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
9 k- A6 b8 ?* Y! R8 K. otvb now,tvbnow,bttvb很好聽
6 q/ c, V1 o  a, qSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,os.tvboxnow.com7 w; a& _) C$ f+ c7 [5 j; O8 M
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

) v- B& L3 c( ?) W: G; `3 A/ ^tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g! o' C( O, E0 }* c. l' J
好好聽啊!
# g# \4 c1 x, G% c/ S- otvb now,tvbnow,bttvb尤其約定!!!3 _, o7 @; P7 n" I  x2 h
love it~~6 f- Q" N' B7 }) z* Y
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
, L" ~$ V) Y4 k( A8 X5 |/ ?. Ttvb now,tvbnow,bttvb. }; Q) T7 z5 s3 N% L: {8 F
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
3 \+ i3 |% F7 c* x公仔箱論壇很好聽
0 M! o5 ^# H6 I& |- J# L3 ~) p3 ~+ uSupport !
' z; s2 W8 K/ x& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
  u& l$ l; F/ I$ D3 H
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
9 m) ~, f. b$ d; I公仔箱論壇但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
( K- A8 K! P# g3 O4 F! _tvb now,tvbnow,bttvbpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
( `* ~3 f5 q% |哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. os.tvboxnow.com7 }5 c& K2 {/ l' w  f  p. }6 H$ Q
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
/ `+ S5 r% s- J& x8 S0 ~tvb now,tvbnow,bttvb4 k  `+ Z" b8 k' D1 c

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. ( @5 \) W& V2 s$ I, O
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# b. Q: m) ]( w' `
tvb now,tvbnow,bttvb, G7 B( D% [* @
uD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D; j1 T4 ], K6 n' X9 a5 s0 j
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
8 X: q1 E+ f/ j8 _  g4 Z
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
5 z& [2 C3 [/ w! d( ]/ Z我諗pull3版主唱會更有感情!!: s$ g0 E" d" O& K' @0 v9 F

! O- b4 S2 y, k謝謝收聽!!