返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
! `% F+ u5 a8 ~9 Oos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
, o( {8 y8 K5 h4 u( [; S我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
: h% u. L) }( ~( `( }, }8 xos.tvboxnow.com
- x3 B7 s( p; P. |: g2 Los.tvboxnow.com見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
+ V' d8 Y9 G! U$ c
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb& k! h3 R3 Y' i4 `: a& H" ~
  ...  ^* i6 S3 N; C
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
6 ~9 H+ {0 O3 P0 u( G# _公仔箱論壇
# l" ^. A3 j% i- {4 y5 b0 dos.tvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
* I6 d/ v2 C6 f2 J9 p9 U5 c0 b/ ^7 X2677290
) ^$ W0 F  f3 {0 Y" y5 ]tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
公仔箱論壇. H( j' \8 q3 Y, k, l  P
0 u. E4 m3 y7 F) j; D5 {0 I& l

: |, s- q4 P+ G- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
& B+ \* y; U4 A: B/ `! ^+ i
os.tvboxnow.com0 c3 g' B5 m5 K  s) z

! u  L! I  [6 S% E) T. |7 F, S% h你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
. y$ \; e" k- |% w0 C5 u" DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
2 Z, L8 ]3 I3 s1 B8 Ptvb now,tvbnow,bttvb7 r! `, b, \( y! [
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
0 n+ F. {/ |; _1 m. T) u: b* n9 q

1 R' D1 G! a9 E  ?: m( D; t4 ~多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。tvb now,tvbnow,bttvb# U1 u4 u& Z' i5 X* q, G; l( G
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
" H2 q$ d  C& b& U' I6 S' x( B
os.tvboxnow.com% x  H+ |6 R. P' y, ~+ e

( O: K2 @7 ^+ h2 E, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
9 J+ Q5 T; t" n5 q& G0 k% l% m) ]tvb now,tvbnow,bttvb
8 H0 h' u4 P# y9 r* C/ D( j
+ z8 l" p3 P) M/ H8 ]4 Z; b: Mos.tvboxnow.com
' e$ {+ A: u0 ?邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑公仔箱論壇/ c7 N$ w( X2 {/ d& \
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
+ J) n) L% Y& M3 y/ Z; t9 B公仔箱論壇os.tvboxnow.com; G) l$ I& f* e
" C* D7 z! u' {0 i2 {( e: a
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb# ~; ^/ C1 |5 N0 k! n+ ]
os.tvboxnow.com4 F5 Q0 K) m- |
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb2 J, ]1 }9 s( T/ @

7 o+ S7 Y. _, k9 j9 W2 }其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
) }/ x* u+ ]# B6 [# y; F. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Z9 {6 J- T  x9 R; G9 D# @

4 A* s& q4 w' b% ?& mos.tvboxnow.com: Q3 Y: s' ~8 D3 Z+ A/ t/ D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. f% r8 L2 ~% n) ^8 j" H0 _  o+ F

( X+ w2 F$ w* r/ R/ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: E3 Z" @. @. e, I. `
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
6 H; @% Z5 v  F# t2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  X! ^! T2 ?- I, U' \( B
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
0 E" v, k3 ]" U( h$ l. Oleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
; P* B! D: ^# s* }) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 e2 E* @$ H! ]
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇+ D1 c( A4 J) Y- `9 |5 @
+ A) B& r9 Z3 kos.tvboxnow.com
$ g+ s+ l$ o% x& e6 H5 nos.tvboxnow.com
% q7 j2 ~" ?( u! D8 q4 W& C7 r3 ?% o0 O1 l; g& j  E
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
$ l2 b+ }# |; w/ }5 l* Ytvb now,tvbnow,bttvb7 {% ~( H2 h2 Z: T
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
% ^  u5 ^8 x- f* ]) e5 j8 F. OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ J' b' K. k1 _" zos.tvboxnow.com
: f( V* o7 [" T' Uos.tvboxnow.com唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的$ x' B* E( r  H& B* E; m; o$ X
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
8 i, q) L: x& Y0 y  a6 e唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
; i. E/ z: G! rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃
* d* s7 J. w  s, D8 o/ p6 C& ?rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
3 ^3 ?& G6 z# {  g' s8 w

, v5 K, o# ~' |5 P
( m2 b5 b- G- w. e; w+ O公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
, b7 S9 `+ x9 m6 D

r  F# G8 \6 G, Y7 otvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p$ N/ w7 B. ^. e# _
咬咬化身做高天寶
9 F; P* O+ {8 |os.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
* V! X) e' Y& A" e+ l4 F0 T4 Orrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
公仔箱論壇& T$ F& e) }2 j# U- J6 e
公仔箱論壇0 [4 s. c( o- ^8 q: W  x
/ `+ y* l: y/ g
你留打呀?