返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。0 M* h( Q% A; X' q% R: H! j
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
8 M# d# G; A: z; f
* c) M* W4 I1 Z版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀" B2 s3 R& l" b
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
) W, j* \$ n- w3 j. t4 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 H, J7 k  A2 l2 M0 ?, xos.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀tvb now,tvbnow,bttvb9 z7 u( }1 j/ V: t: v
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
* B/ n! ?! b: a# ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
; F! X( i" M5 e6 U/ B  u; E3 l完全同意...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y0 J! T4 x2 K0 \2 N- z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Y1 F4 ~* Y  `' A4 B2 O5 \4 \& H
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
; F5 k' E/ K- r2 g! }3 Ctvb now,tvbnow,bttvb~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
/ o3 {( R7 y, H; Y3 s/ l
yes....

係佢fans呀

9 _- h) X" i6 ~9 T1 N公仔箱論壇/ S1 O( c7 a8 d" V, j
' m' M  O4 S) K/ `+ [; T0 [完全同意...os.tvboxnow.com; o8 R% d* |. A* a% x7 O8 N( H
os.tvboxnow.com8 @& E9 |+ a1 ]( x- n, S
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
- h# l' D7 A9 W0 r8 h! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
, S& `  R- {; Z: b, I. @
! B2 [( v! g" H* p* j+ Ktvb now,tvbnow,bttvb八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬
+ {& x. K$ A6 ~/ V  X9 ^( N! K, Uos.tvboxnow.com尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
$ f% R, h6 }- x# b
: h1 Q, I7 M+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady