返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多公仔箱論壇7 i: D' [" ~, W3 s8 i
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
( e" c  C$ ^) h% H, D2 k" \
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
% f- K. [% S) ~1 q3 ?8 ~, X8 b* gserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
# m3 e7 c' K9 j0 x6 S$ b

2 T% J* c+ s% j- p% ^
# f% F- L5 u0 D/ W; Z. etvb now,tvbnow,bttvb
* y5 F. h! V$ {3 F  @) c1 i* v我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯3 M5 L. O) \' C" F4 D$ h
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

; u( d' R# r( Z. g) a/ n# u
. l& T( d& M# y# ^9 n2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( o, y' c; z/ }7 W3 |3 S3 `tvb now,tvbnow,bttvb
- Y5 k3 {2 C# E2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _! f/ y7 B* @$ g
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
* z% X0 K* O' yos.tvboxnow.comhyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
9 C& D) y2 f, `: b  h% d/ ]# w0 B

6 p* [( q5 x1 itvb now,tvbnow,bttvb
' r; M8 @# M9 X) }公仔箱論壇两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
5 g; P$ S  s( A4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
( r/ W; N: U: r9 Q0 G3 u, V" a4 P; }

7 @( k4 i7 E; t% j- Z公仔箱論壇
/ f. ]6 o  w) I, F! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
" c2 I5 l% Y* H, G; V# P後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
- C, ~6 r( w: Q2 P+ H: \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" G5 w5 s' R# D, yos.tvboxnow.com公仔箱論壇5 i& {3 U9 \) a/ q5 j5 _! T
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧