返回列表 回復 發帖
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 03:08 PM 發表
, {) l, E+ U- x9 ~+ b- a) \; Q「賣淫大廈」都有呀?咁利害,d公安唔知嘅咩?
公仔箱論壇0 X8 k& Y9 t7 r* L5 E0 Y; D. U/ {6 I) w
妖,我地油尖旺加埋起碼有幾万隻雞啦
! l8 O4 V& u$ t- l" K未計砵蘭街﹔淨係重庆,立信,平安加埋都起碼成个師呀
thank you for sharing:onion18: :onion18: :onion18:
真是暗无天日啊!
oh my god

回復 #17 omikelong 的帖子

喂試吓寫帖吖,亂 up 都得,用英文都得咖'吹下水啦
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 03:08 PM 發表
) k9 o+ k% O; [6 X! M9 o7 G5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「賣淫大廈」都有呀?咁利害,d公安唔知嘅咩?
. \% e/ n$ F0 ]" [% Stvb now,tvbnow,bttvb可以扮唔知嘛
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 03:17 PM 發表 os.tvboxnow.com* a7 f* ]* ^5 P- A: j; j
咁你係唔係「咖地冷」呀? 係就米返鄉下 LOH
! r9 x4 r- ]3 P2 W
) Q7 A5 _" }( x  p- Y% Vtvb now,tvbnow,bttvb我陪你返就 OK...
  s9 _) o5 N2 m0 b, aos.tvboxnow.com喂...我都唔返鄉下啵 公仔箱論壇- A. a# V# P1 e
你去陪有需要的人

回復 #22 月※月 的帖子

吓,你真係潮州人, mm se bung de nung?* L) y! C- \: g& p! d' C& C8 r
我第一个女朋友都係 bor, 幾靚咖,屋企做抽紗生意,当年我移民两个响啟德喊到乙乙声公仔箱論壇, s  o( b  T0 E8 W
希望唔会好似無記劇集咁,有咁啱係你媽米

回復 #23 jj99xx 的帖子

阿月應該唔係潮州人,潮州人邊有咁闊佬架!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 03:57 PM 發表
& w. g$ {- ]9 {  `( x公仔箱論壇喂試吓寫帖吖,亂 up 都得,用英文都得咖'吹下水啦
/ W1 l* k9 m& p* ]
喂...你亂up好喇:024: 還要人和你亂up做乜鬼姐:024: tvb now,tvbnow,bttvb: D8 q; Y0 y/ [/ b: @: j
我地個個都無亂up,一言九頂:onion18:
原帖由 月※月 於 2008-1-4 05:14 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb8 @# q& c2 Q3 r# R/ W0 e& Z' o

9 `  }+ S8 n" \喂...你亂up好喇:024: 還要人和你亂up做乜鬼姐:024: 公仔箱論壇7 s# l, ]' c% t
我地個個都無亂up,一言九頂:onion18:
# {6 G! J# z% y% O: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你依家咪响度乱 up 緊 loh, 衰婆
5 W. t) `+ R* b$ b- mtvb now,tvbnow,bttvb% }% Y$ x. K' D- D3 z, e$ b: ^' |
一言九頂?  我就成日俾你一言九炳

回復 #24 甘仔超 的帖子

新一脱果代點会同你慳吖, 佢地就正如小超个名 ------ 「理七佢」(要用潮州口音讀)

回復 #25 月※月 的帖子

係啦,一言九頂,頂佢個肺,...:onion03:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 04:50 PM 發表
6 D1 q1 R3 I; p8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。吓,你真係潮州人, mm se bung de nung?tvb now,tvbnow,bttvb, t/ Z0 ?% L* W( ^: T* n
我第一个女朋友都係 bor, 幾靚咖,屋企做抽紗生意,当年我移民两个响啟德喊到乙乙声
! N9 B( M0 ~6 g+ p; Ctvb now,tvbnow,bttvb希望唔会好似無記劇集咁,有咁啱係你媽米 ...
+ z5 v: e2 q5 l( A7 s" V2 K公仔箱論壇我都唔係潮人啵:014:
' a- f. q3 P6 E$ F/ C公仔箱論壇當年在啟德喊乜鬼
" p5 Z: T' o' r. b+ jtvb now,tvbnow,bttvb你女朋友開心可以離開你,所以開心到喊

回復 #29 月※月 的帖子

你唔係潮人'係潮氣,OK? tvb now,tvbnow,bttvb$ X5 n$ O0 [3 F2 a
佢个妹俾 d 相我睇,佢肥咗,似足佢媽咪,我諗佢依家会變咗肥師奶
/ _* @9 [6 h0 ntvb now,tvbnow,bttvb不過我依家都係肥佬咯,上个礼拜驗身有 188 磅