返回列表 回復 發帖

回復 #15 甘仔超 的帖子

外來人士响大陸人間蒸發唔出奇吖os.tvboxnow.com; x! Y3 X- {- s: s( Z6 p4 k

4 ~' Z/ A3 Y5 ^% T2 H7 j3 Y去咗邊? 乜你冇睇過黃秋生果套「人肉义燒包」咩?
原帖由 甘仔超 於 2007-12-26 08:07 AM 發表
) x5 [5 K( _, O7 O( G9 Kos.tvboxnow.com咁奇怪?從此無見過個鬼佬?可能已遭人落左降頭,
1 L, g- U3 E; t. k& q8 Jtvb now,tvbnow,bttvb起碼到今年頭我走果陣都無見過個鬼佬啦,可能驚人知矩比人呃會無面而唔黎掛....
做美美閃图超簡單-http://www.meituxiuxiu.cn/63181474_zhi.html

回復 #17 笨汶 的帖子

現在中國大陸d女呃人都分幾級架!有學識就呃鬼佬,有樣色就呃台灣佬,冇樣冇色就呃自己友!!:onion03:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2007-12-25 04:50 PM 發表 ) h) i% n0 A6 n- V$ K
阿月: 我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你.............................................................................................. d 錢!; `2 `( G# o9 F- c3 p

6 h3 V- I7 s+ N- k7 utvb now,tvbnow,bttvb# s) \; ?* G& W
OK, 依家你總共欠我700万,速磅 ...
5 M( x1 |& O' z- w; ^
3 x" ?& Q7 D& {  {$ I# ^
呵呵 9 a; G/ |5 E' a' t( }* w* C
我愛你......................死 tvb now,tvbnow,bttvb$ u+ H7 b% d# M$ a/ i- ~9 P9 d. R5 \
你死左,唔史我比錢喇
2 J& v( T$ V5 Z公仔箱論壇哎也...見你可憐,比錢你喇  
原帖由 甘仔超 於 2007-12-25 04:56 PM 發表 os.tvboxnow.com2 ?. Q" c) u# l6 l4 K+ m
阿月: 我愛你,我愛你,....我平d,收十皮野得啦!張單遲下俾妳,
tvb now,tvbnow,bttvb1 _7 j9 ?+ X5 g
os.tvboxnow.com' J+ @1 S8 E& `% s7 l" \
我無分平或貴,
( U9 K3 l1 R( g& Z; ros.tvboxnow.com我會一視同人,
+ |5 ^0 A" a2 u& f: f6 J) y, Fos.tvboxnow.com以示公道

回復 #20 月※月 的帖子

你好濫交
咎由自取。。。
原帖由 jj99xx 於 2007-12-27 03:00 AM 發表
, _% w1 z5 b. E' P& y你好濫交
os.tvboxnow.com7 x  t, p, _9 `3 v0 Y: i4 \2 B
你傻左也:024: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% o  j* H$ q" P; V! l
這是濫交咩:024: ) G/ N: ~% Y. `
做人要公平公正:024:
. t( R8 n7 y  p6 D4 ?os.tvboxnow.com這樣話主人都得咩:024:

回復 #23 月※月 的帖子

事头婆,sorry loh!
% q8 `/ ^5 H% N* p( w" s, UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com& Q5 p7 |4 X, W& \4 M9 B! M# h& x
你在生理週期中?
原帖由 jj99xx 於 2007-12-29 06:36 AM 發表 公仔箱論壇6 N3 n7 G8 i. N( U  \
事头婆,sorry loh!公仔箱論壇% W. V; Q0 l6 G, T. G% W0 i7 w& p

8 z: l6 s2 q( d你在生理週期中?
os.tvboxnow.com5 N, r5 u7 H' z5 E
人人都有生理週期喇,無生理週期死得囉:onion18: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W! O' P- z3 N6 a! Z! K& A
你無生理週期咖

回復 #25 月※月 的帖子

我有柄咖,何來大姨媽?噓,十下十下!