返回列表 回復 發帖
原帖由 甘仔超 於 2007-12-14 06:14 PM 發表 $ B0 ?" [6 ^+ B& S
可能妳個ie中左伊波拉病毒!
! z6 L! b# h3 r2 L: v% W( _$ ?os.tvboxnow.com試下用Mozilla Firefox啦,超好用!!
3 G2 I/ k4 M/ n' B* K! F7 ktvb now,tvbnow,bttvb我都唔知啊:014: 其他網址無事啵
原帖由 jj99xx 於 2007-12-15 02:25 AM 發表
, _# w, T# I2 A. I* I公仔箱論壇os.tvboxnow.com+ ^9 j0 o% b+ w$ X: ~* L) N& ^
翻拍以前1965年唐宝云果套「養鴨人家」,今次改小小劇情 ---- 因為禽流感衛生署殺晒我啲雞鴨,我連棺材本都冇埋,迫住我要上深圳做老鴨維持生計,後尾kau到个靚妹叫阿月,整得佢冧,於是佢同我熟身,然後齊齊坐直通車返九龙玩煑飯 ...
7 o& l# a7 e1 M7 T& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。車...翻拍咁舊1965啵:onion31:
原帖由 jj99xx 於 2007-12-15 03:37 PM 發表
# L- a+ G4 b& m+ Pos.tvboxnow.com俾你睇吓我 d 珍藏啦細佬! 因住流鼻血呀!
6 x0 C6 F1 \( N! R: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好索啵 我都比佢迷倒添
原帖由 月※月 於 2007-12-15 09:57 PM 發表
8 \1 ]1 U9 V3 n7 T; c. ]% ~tvb now,tvbnow,bttvb
3 B; N+ ]* Z5 q. |* c真係好索啵 我都比佢迷倒添
+ p- b  m# A, U- v2 o" I# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦!原來你有大女人倾向 ga?  失覺失覺! tvb now,tvbnow,bttvb% i/ e! d/ s0 q
os.tvboxnow.com% H6 c: O  @$ w9 [( d! ^0 p
咁去揾俞x啦,包你有運行
5 L" ]9 ^6 W% Y: D. z3 `7 }tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  y! _/ n( a: L" A$ g* R: L+ ?
原帖由 jj99xx 於 2007-12-16 01:10 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* A) M/ p+ z- t( g
/ I/ L% L4 _% m' X$ d
哦!原來你有大女人倾向 ga?  失覺失覺!
6 I+ l) c3 d. K: \2 {3 |! Gos.tvboxnow.com
6 ~2 U5 L# I. A; `7 {( Los.tvboxnow.com咁去揾俞x啦,包你有運行  
/ @5 c+ m, n% ~6 r" l9 b4 j0 Q公仔箱論壇噓...靚的東西,係人都鐘意喇.鐘意不是要擁有咖:onion31:

回復 #17 月※月 的帖子

jj個套「養鴨人家」咁殘,我開套雞鴨戀俾妳睇下好過啦,唔錯架!!, B' C# s! [" U% M3 G, S
os.tvboxnow.com- j1 {- c* R! Z* W9 @% y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2007-12-16 01:38 PM 發表
3 y: P, b: J0 w6 n" btvb now,tvbnow,bttvbjj個套「養鴨人家」咁殘,我開套雞鴨戀俾妳睇下好過啦,唔錯架!!
tvb now,tvbnow,bttvb- p. [3 E& @5 S, g* x

0 L" K  c, I1 H5 S, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哎也
/ G& ]! g( H$ O" Y$ c5 k, m+ K又雞又鴨咁亂
- w# w0 N7 K4 q3 \) @% ?2 ?os.tvboxnow.com驚睇唔明白啊:019:

回復 #22 月※月 的帖子

唔係呀!相當貼題喎!一隻「鴨」遭一隻「雞」騙財騙色!

回復 #23 甘仔超 的帖子

乜..乜...乜你同阿月攪成咁...
原帖由 甘仔超 於 2007-12-17 10:38 AM 發表 ( \/ ~$ ^4 H. k! d' U, I% t- s, ]
唔係呀!相當貼題喎!一隻「鴨」遭一隻「雞」騙財騙色!
+ ~9 |# A" [. h9 a鴨騙雞
; T( p$ d" |9 V( v. ~3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞騙鴨
1 f) @% @  q" n+ ^6 m3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ r1 E' K* K; L  X3 V公仔箱論壇鴨是材
# K4 w* s( _; c' ]; f4 ~) |% ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞是識 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t$ D& o! y# }4 j
全片雞和鴨講野 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E# Y7 }2 ?4 b) h
講唔埋欄啵:009:$ w# j9 m6 l" ]- v
你話係咪睇唔明丫
原帖由 jj99xx 於 2007-12-17 11:10 AM 發表 公仔箱論壇% l. T2 Y. I% @
乜..乜...乜你同阿月攪成咁...
公仔箱論壇! ^+ M& j" \1 `/ z
噓...都未攪:014: tvb now,tvbnow,bttvb# ~/ D6 p6 ?1 V- v; S5 a4 D
你有無留心睇咖:024:

回復 #25 月※月 的帖子

乜妳唔知日本出左隻貓狗語言翻譯機咩,好快就有雞鴨翻譯機啦!等下啦!
原帖由 甘仔超 於 2007-12-17 12:46 PM 發表
$ y; `2 W) d( F7 Q- V( v: W: H7 G乜妳唔知日本出左隻貓狗語言翻譯機咩,好快就有雞鴨翻譯機啦!等下啦!
, q: H& S5 L9 ?/ e( K公仔箱論壇) o6 h  B4 B9 u. ^9 t# y
以前聽過有貓狗機,
7 R% c3 f9 u9 x% \+ h. |8 G) D咁...你都要等雞鴨機囉 " q/ \6 e! w; `! D* \- U
部戲又要等囉
咁不如開部叫做「雞鴨拼鬥老水豬扒X先生」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I& `* j9 _- D7 V1 R9 p5 P, @

4 g; d3 L8 t( V% E) ]. stvb now,tvbnow,bttvb講起X先生,有冇內幕係邊个?知唔知老水豬扒要坐幾多碌呀?

回復 #26 月※月 的帖子

攪咗未啫?