返回列表 回復 發帖
我閃去煮飯吃~今日休假 要自己煮
外面又下雨 ~
BeiDouChef 發表於 2015-8-3 12:34 PM
今日煮什麼餸呀! 大廚!
各位大家好,炸咗幾多幢樓啊,沒冇錯過SOMETHING!
mnb1123 發表於 2015-8-3 12:45 PM
MNB 你來呀! 剛開始沒有幾來呀! 水晶中左2個暗樓呀!
mnb1123 發表於 2015-8-3 12:45 PM
MNB 午安! 你好! 食飯未呀
PENNY你好,食咗晚飯啦,你食晏未?
我那時沒有玩遊戲王,因為太花錢了...
當兵的薪餉很低...
PENNY你好,食咗晚飯啦,你食晏未?
mnb1123 發表於 2015-8-3 12:51 PM
未呀! 就去食啦! mnb! 想問下你平時睇什麼動畫呀!
MNB 你來呀! 剛開始沒有幾來呀! 水晶中左2個暗樓呀!
free2penny 發表於 2015-8-3 12:48 PM
水晶好嘢,你自己有冇中啊,我中咗第一暗樓!
水晶好嘢,你自己有冇中啊,我中咗第一暗樓!
mnb1123 發表於 2015-8-3 12:53 PM
我沒有中呀! 恭喜你中左呀! mnb
第一暗樓咁犀利
未呀! 就去食啦! mnb! 想問下你平時睇什麼動畫呀!
free2penny 發表於 2015-8-3 12:52 PM
响西岸放工冇晒動畫,冲涼食完飯睇港劇,或綜藝節目,你响HK睇乜動畫?
响西岸放工冇晒動畫,冲涼食完飯睇港劇,或綜藝節目,你响HK睇乜動畫?
mnb1123 發表於 2015-8-3 12:59 PM
龍珠超.....你係睇什麼睇港劇,或綜藝節目呀! mnb
第一暗樓咁犀利
yxx01 發表於 2015-8-3 12:56 PM
好彩啫,羊叔叔好!
龍珠超.....你係睇什麼睇港劇,或綜藝節目呀! mnb.
free2penny 發表於 2015-8-3 01:00 PM
呢排睇'鬼同你OT',綜藝節目'新聞透視'.'星期日檔案'.'今晚睇李 '.' 鏗鏘集'......
多謝大厨28號暗樓三叔獎金