返回列表 回復 發帖
小強 我2日就做到 TVB: 480755031 元, 存款: 2147483647 元.
快D俾10億嚟
型 英 帥 靚 正
小強 我2日就做到 TVB: 480755031 元, 存款: 2147483647 元.
快D俾10億嚟
chan200308 發表於 8/12/2014 10:38 AM
係咪借返嚟架可以頂幾日
認真睇真啲真係又真係
係咪借返嚟架可以頂幾日
lckiong 發表於 2014-12-8 11:18 AM
係羸返嚟
型 英 帥 靚 正
係咪借返嚟架可以頂幾日
lckiong 發表於 2014-12-8 11:18 AM

係羸返嚟
chan200308 發表於 8/12/2014 11:20 AM
賭邊注派幾多link?
認真睇真啲真係又真係
KK仲未出現麼
條骨都無佐lu
KK 早晨~

?oh=74323d1406c3540ab4c7e2c5fad4b7d8&oe=550FBA2E&__gda__=1427729476_c34e5ba19 ...
wasimasterQ 發表於 2014-12-7 10:59 AM
恭喜 QQ 踩中 29864 暗樓
wasimasterQ4 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
有佐暗樓,Kk多佐返哦
lhy92725 發表於 2014-12-7 11:30 AM
恭喜 貓貓 踩中 29872 暗樓
lhy927254 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出

阻人搵食,畜牧行為!
perfectman 發表於 2014-12-7 02:24 PM
恭喜 完美俠 踩中 29881 暗樓
perfectman1 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
你都睇唔到?
lhy92725 發表於 2014-12-7 05:57 PM
恭喜 貓貓 踩中 29884 暗樓
lhy927251 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
KK仲未出現麼
lhy92725 發表於 8/12/2014 11:26 AM
未有人中獎
認真睇真啲真係又真係
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-12-7 06:17 PM
恭喜 老陳 踩中 29885 暗樓
chan20030849 秒前TVB 300000 元
積分轉出
週末狂熱
chan200308 發表於 2014-12-7 07:44 PM
恭喜 老陳 踩中 29888 金樓
chan20030822 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
快D俾10億嚟
chan200308 發表於 2014-12-8 10:38 AM
恭喜 老陳 踩中 29907 暗樓
chan2003082 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
話口未完,有冇咁快喔
認真睇真啲真係又真係
話口未完,有冇咁快喔
lckiong 發表於 2014-12-8 11:32 AM
我有CCTV 24小時 Stand by,唔好講我壞話