返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆 天日一齊....呵~呵~呵~~啦
寇仲~ 發表於 2010-1-22 04:43 PM
hello 玉樹臨風姣鬆啲 聽日我唔得閒呀.... 我都心郁郁想去啊
咦...做咩唔等我呀主任 今次又中伏呀
咁天日仲去唔去打唔打怪獸
寇仲~ 發表於 2010-1-22 04:36 PM
咪係囖, 淫淫忍唔住喇
夢夢 咁又少叫老細喎,
通常係~老公...阿sir...或者...衰人
寇仲~ 發表於 2010-1-22 04:50 PM
姣鬆啲俾囡囡叫得最多嘅就係....咦~~衰人嚟架
姣鬆啲俾囡囡叫得最多嘅就係....咦~~衰人嚟架
小飛機 發表於 2010-1-22 04:55 PM
野~~~衰人黎架 笑人既
姣鬆天日有咩節目呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
洗個白白先
野~~~衰人黎架 笑人既
姣鬆天日有咩節目呀
寇仲~ 發表於 2010-1-22 05:14 PM
聽日有班fd 搞分唇, 要去趁熱鬧呀 如果唔係我都想同你地去飲檸茶
聽日有班fd 搞分唇, 要去趁熱鬧呀 如果唔係我都想同你地去飲檸茶
小飛機 發表於 2010-1-22 05:36 PM
咁有女跟女,無女跟隊都好正常姐 姣鬆天日都玩得開心
咁有女跟女,無女跟隊都好正常姐 姣鬆天日都玩得開心
寇仲~ 發表於 2010-1-22 05:52 PM
大家都要開心d . btw 淫淫係唔係打完怪獸架? 聽日又去唔去得成呢?
good evening miss

唔知呢個鐘數, miss 做緊咩呢?
大家都要開心d . btw 淫淫係唔係打完怪獸架? 聽日又去唔去得成呢?
小飛機 發表於 2010-1-22 06:07 PM
未有最新消息喎,唔知會唔嚇親
產生左依個童年陰影 影響左腦下垂體分泌
輕側頭暈身慶 重側食慾不振 胃口全無架陰公
good evening miss

唔知呢個鐘數, miss 做緊咩呢?
小飛機 發表於 2010-1-22 06:25 PM
吹~吹~吹...三邊 九點 通殺
輕側頭暈身慶 重側食慾不振 胃口全無架陰公  ...
寇仲~ 發表於 2010-1-22 06:38 PM
使唔使咁 detail 呀, 腦
使唔使咁 detail 呀, 腦下垂體
Keevin 發表於 2010-1-22 06:48 PM
Kee哥 做咩expose 咁大個 想嚇死人咩
輕側頭暈身慶 重側食慾不振 胃口全無架陰公  ...
寇仲~ 發表於 2010-1-22 06:38 PM
姣鬆啲會唔會諗多左呀?!
使唔使咁 detail 呀, 腦下垂體
Keevin 發表於 2010-1-22 06:48 PM
hello 棋棋, 你個"下體" 好膨脹吓喎