返回列表 回復 發帖
小白  eat lunch la
係呀,繼續出黎偷懶

ForeverEver ,我黎吹水嫁ja
error403 發表於 2009-6-5 12:26 PM
小女孩不懂事。。请你原谅
因为很少有那么高级的人进来陪我们吹水啊 以后常点进来啦。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
小女孩不懂事。。請你原諒
因為很少有那麼高級的人進來陪我們吹水啊 以後常點進來啦。。
ForeverEver 發表於 2009-6-5 12:51
好呀!難得有人支持我以後多點偷懶
.I see solutions not problem..........
.........................
好呀!難得有人支持我以後多點偷懶
error403 發表於 2009-6-5 12:53 PM
原来你想害我。。来这里找人支持你偷懒。。我上当了。。
走得快,好世界
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
原來你想害我。。來這裡找人支持你偷懶。。我上當了。。
走得快,好世界
ForeverEver 發表於 2009-6-5 13:00
嘻嘻,邊個敢阻我偷懶
.I see solutions not problem..........
嘻嘻,邊個敢阻我偷懶
error403 發表於 2009-6-5 01:05 PM
出刀啊,我出猫爪喔
條骨都無佐lu
好悶呀有野唔想做
好悶呀有野唔想做
error403 發表於 2009-6-5 01:09 PM
咁就辭職5好撈~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
好悶呀有野唔想做
error403 發表於 2009-6-5 01:09 PM
呢个时势,有份已经好好了喔
條骨都無佐lu
小女孩不懂事。。请你原谅
因为很少有那么高级的人进来陪我们吹水啊 以后常点进来啦。。
ForeverEver 發表於 2009-6-5 12:51 PM
how little ar???

各位早呀
小弟剛剛唁過入黎8吓
Kay哥乜你今時今Day叫人5撈架
有份工係e+黎講已經係好lucky
各位早呀
小弟剛剛唁過入黎8吓
Kay哥乜你今時今Day叫人5撈架
有份工係e+黎講已經係好lucky

leungmoon337 發表於 2009-6-5 01:16 PM
我只系提供一條路比佢
聽5聽5到我講~~
剛剛有人投訴tok版主爆粗~~
我只系提供一條路比佢
聽5聽5到我講~~
kay199143 發表於 2009-6-5 01:19 PM
收到....明白哂
唔好意思添
收到....明白哂
唔好意思添
leungmoon337 發表於 2009-6-5 01:24 PM
啊moon做緊野未~~