返回列表 回復 發帖
掌門好起身啦,EQ妹妹返黎探你
lhy92725 發表於 2016-2-7 05:50 PM
貓貓晚上好. 我今朝成9點半先起身.
掌門 除夕快樂

free2penny 發表於 2016-2-7 09:03 PM
天后晚上好.
掌門可能出佐去買年糕
lhy92725 發表於 2016-2-7 09:38 PM
冇出去. 我地自己有整.
我呢邊年初一啦
恭喜發財掌門
祝我今晚在四方城斬獲豐盛
條骨都無佐lu
恭賀新禧 恭喜發財 財源廣進 萬事勝意 祝掌門猴年行好運!

型 英 帥 靚 正
祝大家猴年行大運,新年快樂!

祝掌門發大財!  身體健康!  心想事成!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
掌門:除夕好!!  
祝:大家新年快樂、事事如意、身體健康、恭喜、恭喜!!
今日係年廿八, 武當派誠邀各位食返餐團圓飯.
凡於此帖開始, 至美東論壇時間年廿八晚上11:59分到訪武當既朋友們, 均可得到一席位.

本掌門在此祝各位
家家團團圓圓! 是是順順利利!
更祝貓貓早日揾到好工! ...
pknoface 發表於 2016-2-6 09:15 AM
多謝以下朋友出席武當派猴年團圓飯局!
特送回禮一份, 以表謝意! 多謝!

[td]

時間支出收入操作
gracechanstuart3 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
BeiDouChef21 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
fls12544 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
satoshi232 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
ob513303 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
yxx013 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出

如有派漏, 請pm本掌門. 經核實後會即時補上.
祝各位猴年身體健康, 工作順利, 萬事大吉!
本掌門代表武當派恭祝大家猴年
身體健康!
萬事如意!
工作順利!
心想事成!
新年快樂!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
恭祝武當掌門猴年
新年快樂!
萬事如意!
心想事成!
多謝以下朋友出席武當派猴年團圓飯局!
特送回禮一份, 以表謝意! 多謝!

時間支出收入操作gracechanstuart3 秒前TVB 16800000 元
積分轉出BeiDouChef21 秒前TVB 16800000 元
積分轉出fls12544 秒前TVB 16 ...
pknoface 發表於 2016-2-8 04:20 AM
多謝掌門   新年快樂!
祝獎門人

新年快樂,身體健康。

猴年行大運

平壤核子能源研究所
我呢邊年初一啦
恭喜發財掌門
祝我今晚在四方城斬獲豐盛
lhy92725 發表於 2016-2-8 12:10 AM
貓貓早晨. 祝妳新年快樂! 贏盡四方城!