返回列表 回復 發帖
我都收到d風, 好似係落窗, 但未敢肯定, 怕中流彈
小飛機 發表於 2010-1-18 06:17 PM
主任都講過,好似話人山人海喎 行慢都俾人採死
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
主任都講過,好似話人山人海喎 行慢都俾人採死
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:25 PM
有冇想去搜索吓呢?
生理同心理都未預備好呀, 姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-1-18 06:25 PM
到時可能大家前後腳都唔掟呢
話時話幼兒園,新界北最多架啦
有冇想去搜索吓呢?
小飛機 發表於 2010-1-18 06:28 PM
人都係轉黎轉去,一定轉到我果頭既,黎黎去去都係果幾個老細
到時可能大家前後腳都唔掟呢
話時話幼兒園,新界北最多架啦
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:31 PM
咁要睇住第三隻腳, 咪篤親人啊

但係幼兒園就要慢慢教, 我冇咩耐性咋
但係都有可能要打怪獸... 所以搵至愛最穩陣
小飛機 發表於 2010-1-18 06:24 PM
至愛要黎錫
其他果係敵軍黎,要用重火力攻擊既
人都係轉黎轉去,一定轉到我果頭既,黎黎去去都係果幾個老細
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:34 PM
咁又係, 呢招咪係 "南囡北吊" 囖 大家都有得食
咁要睇住第三隻腳, 咪篤親人啊

但係幼兒園就要慢慢教, 我冇咩耐性咋
小飛機 發表於 2010-1-18 06:36 PM
都係架,幼兒園一定係扮阿嬌,又天真又傻 係扮咋喎,一定要教架
Miss, be happy, 過左去就唔好再理佢喇 , 開開心心渡下假喇 , 等你開心回來
小飛機 發表於 2010-1-18 05:29 PM
但係而家仲懶喺屋企唔願出街咁
又差唔多六點半又播學警雄心
又想睇埋先
又想睇埋先
Fian. 發表於 2010-1-18 06:45 PM
咁咪睇埋先啦Miss 食左野未呀妳
至愛要黎錫
其他果係敵軍黎,要用重火力攻擊既
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:38 PM
錫左至愛之後, 冇力打仗lu
去沙田都唔call我呀 我尋日要返工呀,fd 既fd既fd 咁係咪有獎抽,有女溝先
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:36 PM
叫埋你咪再 friend 嘅 friend 囉
又想睇埋先
Fian. 發表於 2010-1-18 06:45 PM
咪順延一日先渡假囖, 假期由你決定
使咩想姐,你到處留左唔少野啦
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:39 PM
完全贊同  
魅力 + 100
都係架,幼兒園一定係扮阿嬌,又天真又傻 係扮咋喎,一定要教架
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:42 PM
呢個調教淫務, 緊係要搵主淫出蕉啦