返回列表 回復 發帖
hi 主任 就係咩都未舐囉
寇仲~ 發表於 2010-1-18 04:42 PM
姣鬆啲唔舐包檸茶先?
唔緊要,仲有大把女等住姣鬆一路飲住檸茶一路mark 一個唔夠可以mark多個都仲得
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:52 PM
都mark 唔到 ym 呀... 你又幾時去mark 番件呢?
緊係唔係喇 我都未流遍19區...起碼新界北我都未踏足過呀...其實我活動範圍都好細, 都係 tst , cwb, 之前有ssp & tw, 但而家最多係 my lover...間中 lemon tea ...
小飛機 發表於 2010-1-18 05:46 PM
新界北我熟路喎 幾時過黎我請飲茶又點話
我都有好多區都未去架,咁有時去洗無入閘都有架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
未呀
諗住等埋你先試呀
   有福同享吖嘛
Fian. 發表於 2010-1-18 04:51 PM
咁妳搵完發生就打比我啦
行開吓, 輕鬆吓啦, 等妳電話
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
good evening miss
姣鬆啲唔舐包檸茶先?
小飛機 發表於 2010-1-18 05:52 PM
留返天日俾左家用至愛先 ym返咩鐘數呀,咁難mark既
新界北我熟路喎 幾時過黎我請飲茶又點話
我都有好多區都未去架,咁有時去洗無入閘都有架
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:58 PM
有姣鬆啲帶路就最好喇 我而家都好少去洗lu...
咁妳搵完發生就打比我啦
主任 發表於 2010-1-18 05:58 PM
開完會啦主任 最近有無去mark件呀
hello 淫淫 節目好豐富啊
小飛機 發表於 2010-1-18 05:51 PM
Hello 機機
前晚就幾好, 噚晚就悶啲喇, 因為齋仔
咁妳搵完發生就打比我啦
主任 發表於 2010-1-18 05:58 PM
淫淫...你幾時去輕鬆吓呀?
留返天日俾左家用至愛先 ym返咩鐘數呀,咁難mark既
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:01 PM
返好夜....10點幾 11點...我都玩唔到咁夜
開完會啦主任 最近有無去mark件呀
寇仲~ 發表於 2010-1-18 06:02 PM
Hello 仲仲
自從杯奶茶詐型之後, 呢排都無飲過檸茶呀
係咪約我吖, 行得架喇
有姣鬆啲帶路就最好喇 我而家都好少去洗lu...
小飛機 發表於 2010-1-18 06:01 PM
我咪又係,都覺得無咩好洗,香記都無行囉
Hello 機機
前晚就幾好, 噚晚就悶啲喇, 因為齋仔
主任 發表於 2010-1-18 06:02 PM
齋仔咁寡...唔使講都知悶
Hello 仲仲
自從杯奶茶詐型之後, 呢排都無飲過檸茶呀
係咪約我吖, 行得架喇
主任 發表於 2010-1-18 06:05 PM
係都星期六先啦 call 你