返回列表 回復 發帖
Miss 今日到我俾人飛機啦
寇仲~ 發表於 2010-1-18 04:43 PM
邊個飛你呀
你至愛??
今日開始玩失蹤
因為病發感傷痛
心情低落且沉重
空虛寂寞又冰凍
難以開懷展笑容
回想往事一重重
誠懇親切嘅面孔
雖未至於好出眾
永遠留在我心中
...
Fian. 發表於 2010-1-18 04:46 PM
去放鬆下都好既,早返黎呀

棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
邊個飛你呀
你至愛??
Fian. 發表於 2010-1-18 04:54 PM
唔係重有邊個夠放我飛機呀
Miss 今日到我俾人飛機啦
寇仲~ 發表於 2010-1-18 04:43 PM
咩嘢樹呀? 姣鬆啲 俾咩人放飛機
唔係重有邊個夠放我飛機呀
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:03 PM
Oh....really sorry
咩嘢樹呀? 姣鬆啲 俾咩人放飛機
小飛機 發表於 2010-1-18 05:11 PM
姣鬆你去完街啦 尋日去邊採單車呀
今日開始玩失蹤
因為病發感傷痛
心情低落且沉重
空虛寂寞又冰凍
難以開懷展笑容
回想往事一重重
誠懇親切嘅面孔
雖未至於好出眾
永遠留在我心中
...
Fian. 發表於 2010-1-18 04:46 PM
Miss, be happy, 過左去就唔好再理佢喇 , 開開心心渡下假喇 , 等你開心回來
姣鬆你去完街啦 尋日去邊採單車呀
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:28 PM
琴日同班fd & fd 嘅 fd, 成十幾人, 由沙田踩到大美督, 再踩番去沙田, 好好玩!  我印象中係中學果時有試過咁大班人之外, 好耐冇試過咁多人喇
去放鬆下都好既,早返黎呀

v/p-4YpmArV_Q&hl
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:02 PM
個歌名令我諗起留精不留情 , 我想到處留精
琴日同班fd & fd 嘅 fd, 成十幾人, 由沙田踩到大美督, 再踩番去沙田, 好好玩!  我印象中係中學果時有試過咁大班人之外, 好耐冇試過咁多人喇  ...
小飛機 發表於 2010-1-18 05:32 PM
去沙田都唔call我呀 我尋日要返工呀,fd 既fd既fd 咁係咪有獎抽,有女溝先
個歌名令我諗起留精不留情 , 我想到處留精
小飛機 發表於 2010-1-18 05:36 PM
使咩想姐,你到處留左唔少野啦
去沙田都唔call我呀 我尋日要返工呀,fd 既fd既fd 咁係咪有獎抽,有女溝先
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:36 PM
有男有女喇, 都幾好玩, 真係成班人浩浩蕩蕩嘅場面好少有 有d 女都唔錯架, 但係都已經有仔mark左
使咩想姐,你到處留左唔少野啦
寇仲~ 發表於 2010-1-18 05:39 PM
緊係唔係喇 我都未流遍19區...起碼新界北我都未踏足過呀...其實我活動範圍都好細, 都係 tst , cwb, 之前有ssp & tw, 但而家最多係 my lover...間中 lemon tea
飲大咗呀, 噚日瞓到 6 點先起身....即刻過老媽道晚飯
跟住又有 fd call 嚟, 又出咗去宵夜
主任 發表於 2010-1-18 03:50 PM
hello 淫淫 節目好豐富啊
有男有女喇, 都幾好玩, 真係成班人浩浩蕩蕩嘅場面好少有 有d 女都唔錯架, 但係都已經有仔mark左
小飛機 發表於 2010-1-18 05:43 PM
唔緊要,仲有大把女等住姣鬆一路飲住檸茶一路mark 一個唔夠可以mark多個都仲得