返回列表 回復 發帖
QQ晚安
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
QQ 晚安
型 英 帥 靚 正
Q SIR 早晨
你洗錢仲快過我輸錢
chan200308 發表於 19/11/2013 07:03 PM
收幾十億又唔可以幫我還電費既,收嚟做乜?

左手入,右手出咯

都話咗e+啲錢唔見使架啦
認真睇真啲真係又真係
QQ早早  :)
認真睇真啲真係又真係
生活在一个城市里,或者爱一个人, 又或者做某件事,时间久了,就会觉得厌倦,就会有一种想要逃离的冲动。

也许不是厌倦了这个城市、爱的人、坚持的事, 只是没有新鲜的空气,给不了自己坚持下去的勇气。

大家晚 ...
wasimasterQ 發表於 2013-11-19 11:10 PM
啱識個朋友,沒結婚,有d錢。幾年來都係呢度住下,果度住下。。。歐洲國家已住幾個。
宜家打算住台北一年半載 ,真寫意。
QQ 早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
懷緬過去.........常淘醉一半樂事一半令人流淚................

超級大傻幫幫主 : 型 英 帥 靚 正 陳sir  
超級大傻幫幫主細妹 : 傻波波大波波      
超級大傻幫副幫主 : 傻輸言言   
超級大傻幫二號 : ...
chan200308 發表於 2013-11-19 08:42 PM
繼續懷緬, 繼續活在过去吧
啱識個朋友,沒結婚,有d錢。幾年來都係呢度住下,果度住下。。。歐洲國家已住幾個。
SweetLemon 發表於 2013-11-20 09:54 AM
柠姑姑妳漏咗个字啦:

Q兄早晨. 柠姑姑一早黎你度晒命.
柠姑姑妳漏咗个字啦:

啱識個男朋友,沒結婚,有d錢。幾年來都係呢度住下,果度住下。。。歐洲國家已住幾個。
宜家打算住台北一年半載 ,真寫意。 ...
pknoface 發表於 2013-11-20 10:02 AM
女咖,咁先稱奇。。。
Q兄早晨. 柠姑姑一早黎你度晒命.
pknoface 發表於 2013-11-20 10:03 AM
亂up 看招。
女咖,咁先稱奇。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-20 10:06 AM
女既都啱?怪唔得柠姑姑仲未成家啦.
乱up辣兴佐柠姐喔
條骨都無佐lu
亂up 看招。
SweetLemon 發表於 2013-11-20 10:09 AM
我接!