返回列表 回復 發帖
返工忙ar...上嚟都係上1陣je.....
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
喵喵冇入嚟
係lo..
咁係msn傾都一樣je....
我冇msn...
good morning 喵喵
hello 喵喵
我冇msn...
小飛機 發表於 2010-1-20 09:27 AM
你冇用msn...?
機機~~~~人哋好啩住你啊!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵囡囡 發表於 2010-1-21 01:07 AM
哦..........5使 啩住我la.....
哦..........5使 啩住我la.....
oscarcola 發表於 2010-1-21 01:11 AM
要嘅要嘅 人哋最啩住你la!!!
喵喵囡囡 發表於 2010-1-21 01:07 AM
good morning喵喵 我都好好好掛住你呀 你果邊d 網絡點呀? 好番未?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你冇用msn...?
oscarcola 發表於 2010-1-21 12:56 AM
係呀...我都冇用msn
good morning喵喵 880351我都好好好掛住你呀 你果邊d 網絡點呀? 好番未?
小飛機 發表於 2010-1-21 09:45 AM
機機~~~我呢邊網絡好返la!!唔係我都唔會入到嚟~~~好慘!!
要嘅要嘅 人哋最啩住你la!!!
喵喵囡囡 發表於 2010-1-21 01:47 AM
係咪架.....
係咪架.....
oscarcola 發表於 2010-1-22 02:34 AM
e+係有人唔掛住我je