返回列表 回復 發帖
再加鮮潤腸
Fian. 發表於 2010-1-16 10:47 AM
Miss add 8 pieces of 指天椒 next time, you will be 孖潤腸 .
hello..I'm in chai wan now...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我刷完牙又食左早餐喇, 見到miss 改緊卷, 錫錫先 875756
小飛機 發表於 2010-1-16 11:10 AM
刷完牙食早餐, 之後又刷牙, 食完午餐又刷牙跟住食完下午茶又刷牙, 到夜晚食完晚飯再刷牙, 臨瞓之前刷多一次牙咁就乾淨啦
好耐冇食過糯米雞 lu
Fian. 發表於 2010-1-16 11:57 AM
跛豪糯米雞
我今日戇尻尻冇地方去啫
Fian. 發表於 2010-1-16 01:54 PM
this is the best time to find Mr. Fat...yr of tiger not good ar...don't forget my 'cat shit stick'
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我哋去咗尖東 CEO
Fian. 發表於 2010-1-16 11:51 AM
好耐無去過卡拉OK
識返屋企大能晒牙
最能憎啲麻甩佬一句玩還玩
最緊要識得返屋企
攞住呢句嚟做擋箭牌
就老能馮去滾咁
:onion2 ...
Fian. 發表於 2010-1-16 01:21 PM
哇!!! Miss好大回應啊,
下次講嘢要小心d  
我今日戇尻尻冇地方去啫
Fian. 發表於 2010-1-16 01:54 PM
我今晚出Yau Ma Tei 食飯
夜d揾你食糖水吖
飯盒啲咖哩差好遠
SmileBean 發表於 2010-1-16 02:30 PM
你又知
你都未食過我煮嘢
未問邊間呀, 我 fd 搞嘅....
陪唔陪都得, 不過唔洗就我喇, 妳想搵發生就發生啦, 我哋再約
主任 發表於 2010-1-16 01:47 PM
今日唔搵 "發" 生住喇
今晚細佬要攞自然堂標本俾我
我就約咗佢食宵夜
隻 "初戀" 好貴呀
要成 $3800-4000 呀
不過我就預咗係呢個數
可遇不可求喎
今次之後又唔知到幾時
咁聽晚我哋係咪食飯呀
想唔想上家政烹飪班吖
hello..I'm in chai wan now...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-16 02:35 PM
Hi hi 撻撻
lunch 食咗乜嘢呀
我陣間出去睇中醫
順手睇吓條 K 白金鍊有冇得整
刷完牙食早餐, 之後又刷牙, 食完午餐又刷牙跟住食完下午茶又刷牙, 到夜晚食完晚飯再刷牙, 臨瞓之前刷多一次牙咁就乾淨啦
SmileBean 發表於 2010-1-16 02:41 PM
好乸煩喎
跛豪糯米雞
SmileBean 發表於 2010-1-16 02:46 PM
咁你都仲記得
this is the best time to find Mr. Fat...yr of tiger not good ar...don't forget my 'cat shit stick'
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-16 02:46 PM

唔係好明喎
好耐無去過卡拉OK
SmileBean 發表於 2010-1-16 02:47 PM
你唔鍾意唱歌定唔鍾意飲酒呀