返回列表 回復 發帖
啱啱買咗兩份保險
承惠 $5710
而家吹頭化妝
準備出去蒲
Fian. 發表於 2010-1-14 05:51 PM
有冇食蝦包& 麥樂雞呀? 玩得開心d 啊
好嘢...仲仲返嚟lu...好悶呀我...繼續等緊電話...同埋睇愛情研究院咋
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 04:39 PM
喂飄飄 岩岩買左個二十蚊餐,雞腿包 咩究院呀 日本定韓國呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
而家死咗都冇人 care 啦
死不足惜
Fian. 發表於 2010-1-14 03:42 PM
NO, 此言差矣. 我地好姦心miss 架 除非miss 唔當我地係....fd 啦
Miss 頭先唔記得打俾妳
寇仲~ 發表於 2010-1-14 05:53 PM
又唔見你打俾我?
Hi 玉樹臨風姣鬆啲 要唔要幫手呀? 我精神上支持緊你架~~~~
小飛機 發表於 2010-1-14 05:00 PM
哈哈..姣鬆即係姣鬆 唔該哂
我攪掂啦,你神留返俾你至愛得啦
唔係劇嚟o架, 係一個節目 (清談, 嘉賓同主持share心得同經驗, 辯論, 解答觀眾問題, 塔羅占星解說) 屬於j2台的, 但一樣可以上tvb嘅官網click去mytv睇
睇呢個節目會令人開心啲又會笑出嚟, 同埋會學到嘢o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唔算好熱氣之嘛, 如果咁怕熱氣, 咩都唔駛食lu, 會失去好多食趣
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:52 PM
又唔係唔食, 只係唔食咁密啫, 過幾日再食過
仲仲做咩半夜打俾miss嘈醒佢呀...又話頭先唔記得打俾佢...
矛錯, if firm咗成事再向大家公佈, 等多幾個鐘啦, 如果佢唔打嚟, 我再打去問佢, 因為本身suppose係應該都咁上下日子, 差不多聽日要上工o架喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:11 PM
等妳好消息呀飄飄 今次有咩菜食呀
又唔見你打俾我?
小飛機 發表於 14-1-2010 17:59
咪係咪係, 不過我都冇你哋電話啦
哈哈..姣鬆即係姣鬆 唔該哂
我攪掂啦,你精神留返俾你至愛得啦
寇仲~ 發表於 2010-1-14 06:00 PM
咁好喇, 你用唔著就唔好嘥, 留番俾我至愛慢慢嘆
啱啱買咗兩份保險
承惠 $5710
而家吹頭化妝
準備出去蒲
Fian. 發表於 2010-1-14 05:51 PM
miss 今晚玩得開針呀
咪係咪係, 不過我都冇你哋電話啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:03 PM
咪係咪係, 其實只有 miss有我電話
我要閃去食飯喇, bye miss & everybody
等妳好消息呀飄飄 今次有咩菜食呀
寇仲~ 發表於 14-1-2010 18:02
壽司, 暫時透露住咁多先, 原來我想firm哂所有嘢, 真係返得喇, 先同大家講o架
你知啦, 有時啲嘢唔到你唔信邪, 事先張揚會唔老嚟o架, 驚臨門一腳撻Q