返回列表 回復 發帖
好嘢...仲仲返嚟lu...好悶呀我...繼續等緊電話...同埋睇愛情研究院咋
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 04:39 PM
hello 飄飄, 你等咩電話呀?
早晨機機
今朝食咗咩呀
Fian. 發表於 2010-1-14 10:46 AM
我今朝食左粥 +糯米雞, 飽飽
hello 飄飄, 你等咩電話呀?
小飛機 發表於 14-1-2010 17:01
一個男人......

不過只係關返新工嘅事啫, 本來應該琴日firm實, 可能佢太忙啦, 都等咗幾日o架喇, 唔知佢度掂未
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
開檔有錫錫
Fian. 發表於 2010-1-14 10:46 AM
有miss 錫錫 真幸福
一個男人......

不過只係關返新工嘅事啫, 本來應該琴日firm實, 可能佢太忙啦, 都等咗幾日o架喇, 唔知佢度掂未
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:05 PM
祝你成功啦 , 係唔係搵番飲食 waitress 呀?
我就啱啱整埋剩低嗰兩塊麵包做多士食埋 lu
晏啲約咗保險佬買醫療住院保險
本來諗住過多半年度先買
不過佢話過咗生日大一歲就會貴啲喎
諗住約佢去 M 記食蝦包同麥樂 ...
Fian. 發表於 2010-1-14 12:34 PM
miss 去左食包包未呀?
祝你成功啦 , 係唔係搵番飲食 waitress 呀?
小飛機 發表於 14-1-2010 17:07
矛錯, if firm咗成事再向大家公佈, 等多幾個鐘啦, 如果佢唔打嚟, 我再打去問佢, 因為本身suppose係應該都咁上下日子, 差不多聽日要上工o架喇
澎湃嗰陣就緊係要吓吓都深啦
唔係點嚟高潮呀
Fian. 發表於 2010-1-14 01:01 PM
如果中途停左落嚟, 係咪吊引死呢?
矛錯, if firm咗成事再向大家公佈, 等多幾個鐘啦, 如果佢唔打嚟, 我再打去問佢, 因為本身suppose係應該都咁上下日子, 差不多聽日要上工o架喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:11 PM
攞定支香檳出嚟, 等你好消息
攞定支香檳出嚟, 等你好消息
小飛機 發表於 14-1-2010 17:16
如果開唔成, 寄存響miss度, 等有機會一齊去開餐時吹咗佢
我八月份驗咗子宮頸癌細胞都未去睇 report
不過我諗冇事啩
如果有事佢哋實刮我啦
Fian. 發表於 2010-1-14 01:33 PM
miss, d 包膠緊係要儘快睇啦 miss 一定會身體健康的
如果開唔成, 寄存響miss度, 等有機會一齊去開餐時吹咗佢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:19 PM
揸住係手啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
機機收埋咁多呢啲開香檳icon嘅
尋晚同個學生食咖哩點薄餅又餸飯
飲埋同機機飲剩嗰半支紅酒再每人飲咗一罐啤酒
佢就洗埋啲碗同倒埋垃圾先走
我就睇五味人生睇睇吓瞓著咗
都未做完就 ...
Fian. 發表於 2010-1-14 01:49 PM
琴晚咁早散場嘅?! miss 俾姣鬆啲嘈聲有冇炳佢呀?
機機收埋咁多呢啲開香檳icon嘅
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:24 PM
有時上網見到 save 落嚟用啫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件