返回列表 回復 發帖
哇。。。你收藏的东西很特别哦。。。我有点不想欣赏啊。。。怎么好啊??
蓝云 發表於 2009-9-27 01:24 AM
算吧... 你唔係第一個唔會欣賞我的人了...
怎样送给我?? email 啊??
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:24 AM
COD 都得...
19还敢讲老?? 我大你很多。。。
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:26 AM
幾大? 幾大?
banking system... 今日唔洗做... 呵呵
ed_teck 發表於 2009-9-27 01:24 AM
那就好好休息啦。。。都是做5天工??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
吃蛋嗒。。
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:25 AM
哦。。。。蛋挞都不错哦。。。。
你要我 bye bye?
ed_teck 發表於 2009-9-27 01:24 AM
不是不是。。。只是接你的句子而已。。。。
算吧... 你唔係第一個唔會欣賞我的人了...
ed_teck 發表於 2009-9-27 01:26 AM
哦。。。。那你现在有几个series的收藏。。。。
那就好好休息啦。。。都是做5天工??
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:28 AM
唔係... 因為 support 好多國家... 有時星期六都做半日... 基本上除了, 1月1號 & 聖誕節... 係冇假期的
COD 都得...
ed_teck 發表於 2009-9-27 01:26 AM
你在外地做工啊?? 为什么一个人在家??
幾大? 幾大?
ed_teck 發表於 2009-9-27 01:27 AM
很大就是啦。。。
哦。。。。蛋挞都不错哦。。。。
蓝云 發表於 2009-9-27 01:28 AM
妈妈说有很多。。。。在冰箱。。。叫我自便。。
哦。。。。那你现在有几个series的收藏。。。。
蓝云 發表於 2009-9-27 01:29 AM
係根據唔同心情的... 已經有36 種表情
你在外地做工啊?? 为什么一个人在家??
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:30 AM
係啊.. 孤身寡仔一個...
很大就是啦。。。
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:30 AM
尼d 就係女人味...
妈妈说有很多。。。。在冰箱。。。叫我自便。。
ForeverEver 發表於 2009-9-27 01:31 AM
妈妈帮你准备好明天的早餐。。午餐很晚餐咯。。。