返回列表 回復 發帖
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다

oscarcola 發表於 2010-1-6 02:17 AM
你E家係咪好唔鍾意先??凈係得個圖
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你估啱咗,機機 唔係一向都知道我上咩班嘅咩??點解E家又問??你冇我囖
喵喵囡囡 發表於 2010-1-6 02:11 AM
good morning 喵喵 點會冇你喎...但係都要確定下好d啫

oscarcola 發表於 2010-1-6 02:17 AM
hello oscar 係咪眼訓呢?
good morning 喵喵 掛左喵喵係身度
good morning 喵喵 點會冇你喎...但係都要確定下好d啫
小飛機 發表於 2010-1-6 10:49 AM
機機~~~~我今日起身都將你掛住床邊! 你之前都唔使確定嘅
機機~~~~我今日起身都將你掛住床邊! 你之前都唔使確定嘅
喵喵囡囡 發表於 2010-1-7 02:39 PM
過左聖誕 &新年, 搞到亂晒啦
過左聖誕 &新年, 搞到亂晒啦
小飛機 發表於 2010-1-7 02:41 PM
咁你e+冇亂啦!男人就係鍾意俾籍口自己同人哋
咁你e+冇亂啦!男人就係鍾意俾籍口自己同人哋
喵喵囡囡 發表於 2010-1-7 02:44 PM
而家冇啦, 你下星期返日班ma, 我知吖
你E家係咪好唔鍾意先??凈係得個圖
喵喵囡囡 發表於 2010-1-6 03:22 AM

吹咩..........
good morning 喵喵

吹咩..........
oscarcola 發表於 2010-1-8 02:08 AM
good morning oscar
oscar
小飛機 發表於 2010-1-8 10:55 AM
good morning.......
good morning 喵喵
good morning.......
oscarcola 發表於 2010-1-9 02:28 AM
good morning oscar