返回列表 回復 發帖
唔准講粗口, typing 就無問題
SmileBean 發表於 2010-1-13 08:26 PM
做都冇問題
諗住俾你用囉
夢遺大師 發表於 2010-1-14 01:27 PM
我唔使食都夠晒淫賤架喇
梗係, 如果唔好玩就咪嘥時間, 返歸陪我哋吹水睇學警雄心好過啦
至於自然堂喇喎...不上為妙...同自然堂say no啦...向自然堂說不...向惡夢說不
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 01:28 PM
呢個世界上有三樣嘢係冇得勸架
大家估吓係乜
Piu piu要寫正字讀正音架
SmileBean 發表於 2010-1-13 08:39 PM
又係喎
我很贊同
魅力 + 1
尋晚同個學生食咖哩點薄餅又餸飯
飲埋同機機飲剩嗰半支紅酒再每人飲咗一罐啤酒
佢就洗埋啲碗同倒埋垃圾先走
我就睇五味人生睇睇吓瞓著咗
都未做完就 ...
Fian. 發表於 14-1-2010 13:49
琴晚我三點零就瞓, 瞓到頭先12:55, 都ok好瞓呀, 一瞓到尾, 妳都算好嘢喎, 斬件瞓同俾人嘈醒咗都瞓得返, 尤其傾電話會越傾越精神o架嘛, 照常理係好難瞓得返o架, 仲仲做咩半夜打俾妳呀, 仲咁好傾tim, 如果俾佢嘈醒咗又瞓唔返, 妳會唔會想殺人
未做完五味人生就瞓著, 咁都好早喎, 妳哋幾點開飯呀? 妳啲學生都幾好喎, 個個都幫手洗埋碗先走, 仲掉埋垃圾tim, 好乖吓
薄餅點咖喱我都好鍾意, 不過妳哋溝酒飲...怕唔怕o架? 飲咗酒應該會瞓死, 好難有人嘈得醒, miss都算勁, 斬件瞓都可以瞓得冧, 如果我俾電話嘈醒仲要傾咁耐, 就肯定醒哂瞓唔返喇, 不過就睇吓對象係邊個啦, 如果唔係真係會想殺人都似, 瞓得咁少又飲咗酒, 有冇見頭痛呀而家?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
搓圓'襟'偏任你舞……因我今次老能土
夢遺大師 發表於 2010-1-14 01:26 PM
土佬只係衰長氣~~~三幅綿被煩到死
唔係好難笠o架咋, 妳試吓吖, 琴晚我都做到, 妳都得o架, 妳係miss嚟o架喎, 入面條管斷冇所謂唔影響o架, 最緊要外面塊毛巾料冇穿冇爛就ok
妳睇吓仲用唔用得啦, if 已經好舊or爛咗, 我幫妳去買返個新嘅, 粉紅色啱用冇? ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 01:32 PM
我要擒上廁所上面個柜睇吓仲有冇喺度
我今日晏晝試圖想笠嘅時候都以為自己整斷咗, 但後尾發現係駁得返o架, 膠管接膠管, 不過我仲未正式去笠佢, 夜啲再搞
miss用得應該唔係咋嘢...冇理由咁化學o架 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 08:45 PM
都係平嘢
都好似係十蚊個
唔知撻撻今日有乜搞作呢...幾時返嚟陪我哋吹水
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 01:34 PM
食咗蝦包之後
土佬只係衰長氣~~~三幅綿被煩到死
Fian. 發表於 2010-1-14 02:02 PM
肆無忌憚以為盞
點知今次撞大板

好彩Miss露和顏
大方俾我過呢關
Music lesson
SmileBean 發表於 2010-1-13 08:46 PM
咁你到唔到呀
豆豆真係好鍾意講風涼話o架噃...人家咁lonely咁dry...你仲響樹撳住半邊咀笑
未悶死都已經俾你激死咗...唔慌唔2x2=4
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 08:49 PM
呢啲咪叫幸災落禍
點得呢...平嘢嚟咋...雖然睇落都見得人唔似cheap嘢...但當禮物就......你話自己屋企人就冇所謂啫
當小小心意就得...買嘢俾人唔一定要等大時大節同牛一o架嘛...送嘢俾人唔需要理由同藉口o架喎
只要有心, 同大家開心, ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 01:37 PM
送禮物唔係講平貴嘅
最緊要係有心同啱用啫
miss咁快返嚟嘅...我而家都響salon焗緊油呀...焗完先至剪
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 05:41 PM
喺 Salon 都有得上網
證明Miss心胸廣……賢淑隨和又大方
夢遺大師 發表於 2010-1-14 01:42 PM
方知大情且大性~~~男仔性格確有型