返回列表 回復 發帖
原來真係我自己發雞盲...sor sor miss
原...諒我吧...原諒我好嗎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 04:20 PM
咁又唔使 say sorry
認與唔認又何干~~~感情唔使你來幫
Fian. 發表於 2010-1-14 12:54 PM
綁住雙手來謝罪……只因口臭兼多嘴
執番Miss十零劑……除塵通渠我至威
夢遺大師 發表於 2010-1-13 04:28 PM
威到做咗通渠佬~~~話我坑渠唔啱數
Good afternoon 夢夢
今日忙嗎
Fian. 發表於 2010-1-14 12:41 PM
忙啊!上午要去驗身,下午要出街開會
換衫出去salon先...邊繼續等電話
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 04:28 PM
個頭整成點呀
靚靚
忙啊!上午要去驗身,下午要出街開會
夢遺大師 發表於 2010-1-14 01:10 PM
驗咩呀
威到做咗通渠佬~~~話我坑渠唔啱數
Fian. 發表於 2010-1-14 01:09 PM
數勻全球既Miss……要靚過你咪指意
驗咩呀
Fian. 發表於 2010-1-14 01:13 PM
年年驗身令你安心那種啦!循例驗下,都是度高磅重驗血驗尿check血壓check心電等等…
綁住雙手來謝罪……只因口臭兼多嘴
夢遺大師 發表於 2010-1-14 01:06 PM
咀多不如錫啖我~~~唔使多講多出錯
睇到妳呢個 post 真係笑咗出嚟呀
咁即係代表我同妳一樣唔鍾意浪費食物啦
同埋啲嘢食成日擺到過晒期都唔知
Fian. 發表於 14-1-2010 11:01
係o架...其實而家屋企都仲有過期嘢...響個雪格度...係急凍嘢嚟...雖然話急凍嘢應該擺得...但唔知仲食唔食得
就係雞扒...雞中翼...同埋雞柳...仲有薯餅...雪條...
同埋擺響下格嘅硬身牛油 & 片裝芝士...睇落同聞落都冇異樣同異味...
曾經有過期芝士粉...而家屋企仲有好多乾嘅煲湯料都變咗標本...都唔知會唔會生哂穀"嘔"
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
呢隻喺邊度買到?急用!
夢遺大師 發表於 2010-1-13 04:33 PM
你用定俾人用呀
Knock knock knock
SmileBean 發表於 2010-1-13 07:50 PM
豆豆你好少咁早喎
post就追哂喇...打個招呼再回返哂佢先
午安呀各位...miss琴晚瞓得好嗎?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咀多不如錫啖我~~~唔使多講多出錯
Fian. 發表於 2010-1-14 01:22 PM
搓圓'襟'偏任你舞……因我今次老能土
你用定俾人用呀
Fian. 發表於 2010-1-14 01:23 PM
諗住俾你用囉