返回列表 回復 發帖
佢唔只第一次o架喇, 但平時一向冇嘢嘅, 有次鬧仔鬧咗起碼兩粒鐘, 我全程現場隔牆收音呀, 迫人聽佢鬧仔, 唔係一齊住嘅, 鬧乜都聽到哂, 個仔都好大o架喇, 佢自己好似躁狂發作想殺人咁, 幾恐怖呀...鬧仔鬧到起勢咆哮
好 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 11:01 PM
oh so sorry
salon有得上網?
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 11:15 PM
撻撻要追post 了, 飄飄有講架
尋日執碗已經打爛咗隻 Snoopy 湯杯
頭先洗碗又打爛咗隻叮噹匙羹
好能赤呀
Fian. 發表於 2010-1-13 06:20 PM
唔爛邊有新家..橫樹大把貨
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔爛邊有新家..橫樹大把貨
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 11:18 PM
撻撻送左唔少咩?
miss做乜咁唔小心呀? 諗緊嘢冇專心呢...不過最緊要冇割親對玉手啫...

舊嘅唔去, 新嘅唔嚟

最緊要啲貓兜冇爛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 08:53 PM
.........
FINALL I CAN MEET YOU ALL

HI
有呀, 飛咗個靚髮, 仲送埋焗油俾我tim, 而家秀髮冇打結lu, 仲有陣香噴噴又sweet嘅味tim
不過最後我發現...剪咗我好多頭髮呀...好唔捨得...人家留得好辛苦o架...本來都仲要繼續留...而家變咗又有排留...少咗好 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:05 PM
ic ic..做乜剪咗我好多頭髮呀..叫留發不留人
FINALL I CAN MEET YOU ALL

HI
四眼走粒仔 發表於 2010-1-13 11:25 PM
hi 太極走粒哥哥 你有排追post 了
今日我又再一次忘記咗攞張coupon去換免費西餅...仲要行到去附近買dinner外賣都可以唔記得...真係失策
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:09 PM
tonight deadline 12.
咦...真係換個新look, 仲有上賓嘅款待, 又有未來歌神服侍, 有冇攞定簽名呀?

飄飄不如換個新 icon 當係賀下個新髮型啦
小飛機 發表於 2010-1-13 10:13 PM
直頭要啦..u too..out 哂
我都去沖涼瞓覺了 good night miss & everybody
hi 太極走粒哥哥 你有排追post 了
小飛機 發表於 2010-1-13 11:28 PM
唔想追
salon有得上網?
榴槤蛋撻 發表於 13-1-2010 23:15
有幾奇喎, 而家好多都有o架啦
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
tonight deadline 12.
榴槤蛋撻 發表於 13-1-2010 23:29
no la, 我嗰張死線係2月28, 即係元宵佳節
撻撻搞咩今日咁晏先上嚟嘅, 晏晝又唔見人