返回列表 回復 發帖
太大噪音可以報警
小飛機 發表於 2010-1-13 10:48 PM
不過會令雙方關係惡化
好熱氣ar~
SmileBean 發表於 2010-1-13 10:48 PM
我冇喎 ~~~因為我冇食咖哩
搵EE 啦~~~~不過今次搵牙E
小飛機 發表於 2010-1-13 10:49 PM
有牌定冇牌嗰隻
都好正途啫
SmileBean 發表於 13-1-2010 22:45
梗係...我呢啲...吓...
明人不做暗事
理論之嘛...我本來頭先走去敲佢度閘...都係想好聲好氣同佢講請將音量收細...不過敲極都冇人應門...可能佢自己都估到咩事啦...知機扭細咗...我入返自己屋企仲聽到嘈...嘈音震過嚟我呢邊...先至揼牆以示警戒之嘛...我都唔想做到咁o架!
另一邊有個大單位仲衰呀...又係要迫我出手先識收...五行欠sorry嘅...我曾經想過寫張大字報貼響佢度閘o架...成日嘈嘈閉...早又係咁...晚又係咁...可怒耶
天怒人怨呀真係
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
不過會令雙方關係惡化
SmileBean 發表於 2010-1-13 10:49 PM
要和睦就唔會發出噪音喇 況且投訴左警察唔會爆邊個報警架, 只係話:收到投訴....咁啫
我冇喎 ~~~因為我冇食咖哩
小飛機 發表於 2010-1-13 10:50 PM
唔係咖哩熱氣, 係隻炸雞脾熱氣咋, hehe
今次真係如有雷同, 實屬巧合
miss煮咖喱煲, 豆豆又食curry雞髀飯, 我個dinner外賣就係馬來炒貴刁, 都一樣有咖喱
當三個巧合加埋...就唔係巧合......係...

世間上邊樹有咁多巧合至得o架
有啲嘢~~ ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:46 PM
凍凍地食咖哩暖D 呀
梗係...我呢啲...吓...
明人不做暗事
理論之嘛...我本來頭先走去敲佢度閘...都係想好低聲下氣同佢講請將音量收細...不過敲極都冇人應門...可能佢自己都估到咩事啦...知機扭細咗...我入返自己屋企仲聽到嘈...嘈音震過 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:52 PM
hehehe
不過會令雙方關係惡化
SmileBean 發表於 13-1-2010 22:49
我就係唔想咁, 係佢係都要迫我出手之嘛, 都唔識趣嘅, 好地地呀無啦啦人哋都唔會去敲佢啦, 都仲唔收, 係都要我揼牆先識sorry, 我唔想同佢鬥大聲咋, 自己又耳仔受罪, 對大家都冇好處
唔係咖哩熱氣, 係隻炸雞脾熱氣咋, hehe
SmileBean 發表於 2010-1-13 10:53 PM
唔食炸脾 , 我要食半邊燒鵝脾
要和睦就唔會發出噪音喇 況且投訴左警察唔會爆邊個報警架, 只係話:收到投訴....咁啫
小飛機 發表於 2010-1-13 10:52 PM
可惜Pang pang has already 暴露出身份
小飛機 發表於 13-1-2010 22:52
傻啦...就算警察唔爆響口呀...心水清都諗到咩事啦...套房咋呢度...大家心知肚明
更何況警察好多時都會結果爆埋出嚟...靠唔住o架
唔食炸脾 , 我要食半邊燒鵝脾
小飛機 發表於 2010-1-13 10:56 PM
冇鵝脾用鴨脾頂住先 la
傻啦...就算警察唔爆響口呀...心水清都諗到咩事啦...套房咋呢度...大家心知肚明
更何況警察好多時都會結果爆埋出嚟...靠唔住o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:58 PM
Yes, agreed,
因為麻煩佢哋做嘢吖嘛
佢唔只第一次o架喇, 但平時一向冇嘢嘅, 有次鬧仔鬧咗起碼兩粒鐘, 我全程現場隔牆收音呀, 迫人聽佢鬧仔, 唔係一齊住嘅, 鬧乜都聽到哂, 個仔都好大o架喇, 佢自己好似躁狂發作想殺人咁, 幾恐怖呀...鬧仔鬧到起勢咆哮
好彩佢個仔唔係同佢一齊住o架, 唔係呀人都癲呀, 思覺失調都似