返回列表 回復 發帖
我隔離屋好嘈呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 09:23 PM
Dispute ar~
miss咁快返嚟嘅...我而家都響salon焗緊油呀...焗完先至剪
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 05:41 PM
d 頭髮焗完油又剪左去, 點解佢地唔幫你剪完再焗油呀?
咦...真係換個新look, 仲有上賓嘅款待, 又有未來歌神服侍, 有冇攞定簽名呀?

飄飄不如換個新 icon 當係賀下個新髮型啦
小飛機 發表於 13-1-2010 22:13
咁又唔駛, 因為我都唔係大轉look, 係變少少款, 剪返啲layers出啲之嘛, 叫做有啲新鮮感, 但真係唔知佢會幫我偷到咁薄(冇單聲, 可能覺得我會信哂佢, 放心交個頭俾佢搞, 咁佢都其實一直知我需要乜嘅)難得在佢肯花心機同時間, 技術好, 唔同有啲懶stylist, 而家呢個頭驟眼睇係可能冇咩特別, 但就可以任我分邊條界, 點分都ok唔難搞, 佢知我懶, 啱哂我, 最緊要係好傾吖嘛, 好似朋友咁, 唔同第啲salon嘅stylist
收得唔貴又有賓至如歸嘅感覺, 仲要勁近我屋企
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
尋日執碗已經打爛咗隻 Snoopy 湯杯
頭先洗碗又打爛咗隻叮噹匙羹
好能赤呀
Fian. 發表於 2010-1-13 06:20 PM
\

心都赤埋呀...
之唔係......
有句說話叫...
尻(呢個又俾出喎)

咁能長
剔手邊做個然字...唔俾出...會直接load post時屈機變咗個sorry
我生平最憎人扭曲我意思o架喇...你哋話喇...係咪吖...咁sorry長係咪九唔忍搭七吖:onio ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:13 PM
完全明白, 我地都係用個能字之ma 尻 & 鳩 都用得
d 頭髮焗完油又剪左去, 點解佢地唔幫你剪完再焗油呀?
小飛機 發表於 13-1-2010 22:20
咁人哋程序係咁做o架嘛...焗完咪全頭都靚又滑...再冇鐵線頭
不過嘥咗佢一啖心機同我gel靚同吹靚啲wave, 因我之後都冇掟去冇節目冇人欣賞到, 又係自己hea, 剪完頭髮就行去老遠買外賣返歸撈電視汁
掛住打post, 老友狗狗同五味人生今集又要dl翻煲, miss哂劇情唔知佢講乜
本來想追哂三線劇先開pc, 但又掛住你哋, 驚到我睇哂啲劇時, 你哋都去哂搵周公個千金咯
咁又唔駛, 因為我都唔係大轉look, 係變少少款, 剪返啲layers出啲之嘛, 叫做有啲新鮮感, 但真係唔知佢會幫我偷到咁薄(冇單聲, 可能覺得我會信哂佢, 放心交個頭俾佢搞, 咁佢都其實一直知我需要乜嘅)難得在佢肯花心機 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:21 PM
頭髮薄d 清爽d 啊, 咁飄飄可以再去幫襯 lu
\

心都赤埋呀...
小飛機 發表於 13-1-2010 22:22
機機你係赤亞miss...還是赤啲食具先
頭髮薄d 清爽d 啊, 咁飄飄可以再去幫襯 lu
小飛機 發表於 13-1-2010 22:27
幫襯就一定會再去, 但一定唔係短期內囉, 我對上嗰次係六月尾, 相信下次最快都要等到我牛一之前, 仲有大半年
加上而家短咗咁多又薄哂, 有排留o架嘛, 除非再做chemical啦
佢知我份人o架...死人都要襟...可能都係為咗我好...所以重手啲...佢話對住我已經輕手...平時一向重手開
load post又慢咗喇, 最衰都係forum亞茂整餅
我今晚亦有飯盒
SmileBean 發表於 2010-1-13 10:14 PM
hello 豆豆
機機你係赤亞miss...還是赤啲食具先
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:28 PM
替miss 肉赤
終於追晒d post
hello 豆豆
小飛機 發表於 2010-1-13 10:33 PM
Hi, Mr. Plane
幫襯就一定會再去, 但一定唔係短期內囉, 我對上嗰次係六月尾, 相信下次最快都要等到我牛一之前, 仲有大半年
加上而家短咗咁多又薄哂, 有排留o架嘛, 除非再做chemical啦
佢知我份人o架...死人都要襟...可能都係為咗 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:32 PM
雖然重手左d, 但整得靚咪得囖