返回列表 回復 發帖
今日又蝦包哪~~各位
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 09:37 PM
hello 撻撻, 好味唔好味呢?
妳食唔食得辣架
我屋企有啲咖哩粉喺度
不過我會再加啲指天椒絲落去煮辣啲
我今日想落雞翼 牛筋 薯仔 青椒 洋蔥 磨菇 雞肶菇 蝦 粟米芯同豆腐卜煮一大煲可以食幾日{: ...
Fian. 發表於 2010-1-13 02:31 PM
好好味呀, 睇文字都已經流口水
咬左我3個lone...好很痛... 果時大約6-8歲
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 02:04 AM

咩狗嚟架
係咪你撩人先呀
Fian. 發表於 2010-1-13 02:41 PM
Miss, 我諗撻撻唔係撩人先, 係撩隻狗狗先
姨姨呀
窩打老道
其實如果妳唔係唔飲得酒
我有啲局可以預埋妳架
聽晚就有個學生話帶幾條仔出嚟飲酒
我就叫咗姨姨
而家橫掂日日都咁得閒咪去 ...
Fian. 發表於 2010-1-13 02:45 PM
Miss 又有局喎, 玩得開心d
飄飄, 你本來想講咩架~~~我又好想知喎
小飛機 發表於 13-1-2010 21:30
出唔到, 俾forum屈機夾硬改咗我隻字, 仲要係中變咗英...意思又唔拉更
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
嗰日大年初一我要睇吓屋企有冇 function 先
因為我細佬好錫我架
知我冇情人可能去邊都會預埋我
驚我悶吖嘛
上次平安夜佢 ...
Fian. 發表於 2010-1-13 03:02 PM
Miss 你細佬真係好錫你呀
出唔到, 俾forum屈機夾硬改咗我隻字, 仲要係中變咗英...意思又唔拉更
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 09:56 PM
hi 飄飄, 用d 同音字啦, 或者差唔多音嘅我地都意會架
唔係暖包嚟o架, 可以著上腳, 響屋企著又得, 出街都得
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 03:18 PM
咁爽, 我都可以著對嚟行山喎, 仲可以熱爆全場
飄飄今日終於有冇去整頭髮呀?
小飛機 發表於 13-1-2010 21:33
有呀, 飛咗個靚髮, 仲送埋焗油俾我tim, 而家秀髮冇打結lu, 仲有陣香噴噴又sweet嘅味tim
不過最後我發現...剪咗我好多頭髮呀...好唔捨得...人家留得好辛苦o架...本來都仲要繼續留...而家變咗又有排留...少咗好多又薄哂...不過我個fd同佢啲同事就話剪得好好睇(我就話喇: 如果呀...啱啱新鮮滾熱辣剪完...響salon走出嚟都唔靚就死得啦)不過真係超值
仲特登開佢哋老闆部notebook俾我上網tim, 要電視有電視, 要電腦有電腦, 乜台都有得睇, 有大電視又有細電視
幫我焗油同洗頭嗰位仁兄, 原來仲係亞洲星光大道嘅參賽者tim, 一劈頭個stylist就介紹呢個我未見過嘅歌神
係呢個論區度玩? 我都唔玩遊戲lu, 個電腦已經好慢
小飛機 發表於 13-1-2010 21:39
唔係響呢樹o架...都唔係forum啫...
唏...其實我部腦都唔係好快o架咋
完全贊同
嘥時間
盞搞
都唔知邊條能樣滿足唔到啲女人
就度能埋啲屎橋以為好能 work
唔好話佢吓吓插得深驚會快出
  ...
Fian. 發表於 2010-1-13 03:24 PM
人肉打摏機...緊係下下入到盡先至夠爽
今日我又再一次忘記咗攞張coupon去換免費西餅...仲要行到去附近買dinner外賣都可以唔記得...真係失策
有呀, 飛咗個靚髮, 仲送埋焗油俾我tim, 而家秀髮冇打結lu, 仲有陣香噴噴又sweet嘅味tim
不過最後我發現...剪咗我好多頭髮呀...好唔捨得...人家留得好辛苦o架...本來都仲要繼續留...而家變咗又有排留...少咗好 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 10:05 PM
咦...真係換個新look, 仲有上賓嘅款待, 又有未來歌神服侍, 有冇攞定簽名呀?

飄飄不如換個新 icon 當係賀下個新髮型啦
hi 飄飄, 用d 同音字啦, 或者差唔多音嘅我地都意會架
小飛機 發表於 13-1-2010 22:00
之唔係......
有句說話叫...
(呢個又俾出喎)

咁能長
剔手邊做個然字...唔俾出...會直接load post時屈機變咗個sorry
我生平最憎人扭曲我意思o架喇...你哋話喇...係咪吖...咁sorry長係咪九唔忍搭七吖
之前呀, 一直都出到呢個字o架, 而家窒住哂
哈哈, miss 今日有飯局
小飛機 發表於 2010-1-13 09:13 PM
我今晚亦有