返回列表 回復 發帖
今日約咗一個學生嚟我度食飯傾偈
我想煮咖哩
Fian. 發表於 2010-1-13 12:03 PM
哈哈, miss 今日有飯局
未食都估到可能會咁------>
小飛機 發表於 2010-1-13 10:08 AM
乜唔係咁咩
Fian. 發表於 2010-1-13 12:18 PM

原創內容, 真係辣到我出晒汗 , 味力+100000分 (因為有辣味)
孖住睇戲好開心
相倚因為戲感人
戰爭場面抱得緊
散場就去擦鑊甘
飲埋清酒更興奮
醉酒當然有"訂"瞓
如此安排可以諗
Miss一定話稱心
...
夢遺大師 發表於 2010-1-13 12:53 PM
精彩文章, 魅力+1000分
我隔離屋好嘈呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
睇完老友狗狗過去拍佢門先...叫佢細聲啲
豆豆係咪想話: 插得咁深嘅 咩尻嚟架
小飛機 發表於 13-1-2010 09:29

想回你呢個post, 但唔知係咪forum set咗嘢, 改咗出唔到某個粗口字, 一send出嚟自動變咗個sorry字
搞到我而家真係想講粗口呀......無啦啦又亞茂整餅set埋啲咩分享到 "面書"拖 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:07 PM
飄飄, 你本來想講咩架~~~我又好想知喎
miss妳係養尊處優嘛, 點同我喎
maybe今日冇乜嘢搞...走去飛個靚髮...趁閒日salon少人...遲吓近新年就唔同講法咯
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:27 PM
飄飄今日終於有冇去整頭髮呀?
拍極鐵閘都唔出嚟開門應人...嘈到死...騷擾我睇電視...隔住牆都俾佢震到煩...播咩歌都聽到
佢試吓半夜嘈住我吖, 擾我清夢的話, 實行落去搵看更
我陪你冇情人
Fian. 發表於 2010-1-13 01:28 PM
我都冇情人 只係有至愛, 同d 哎呀女友
我用拳頭隔住牆揼返五拳俾佢聽...以示抗議...等佢知道自己製造嘈音
蝦佬~~柯
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
用其他字代替粗口囉
我哋明架喎
Fian. 發表於 2010-1-13 01:30 PM
係呀, 我地會明架
今日又蝦包哪~~各位
玩十三張先會易滾大啲錢, if玩麻雀同鋤dee先會好易輸哂, 所以我會揀玩完十三張滾大啲錢先, 之後至去打牌or鋤dee
coz啲幣唔多, if玩麻雀or鋤dee先, 好易俾人一鋪清袋...咁會襟玩啲囉...輸哂就要等第朝server俾返啲幣 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:42 PM
係呢個論區度玩? 我都唔玩遊戲lu, 個電腦已經好慢
就算唔係滾軸式洗衣機都唔見得點樣危險囉
我都係鍾意用我屋企嗰款洗衣機
因為其實經常性洗洗吓衫發覺仲有嘢想洗再放落去洗
滾軸式唔啱我  ...
Fian. 發表於 2010-1-13 12:55 PM
me..too