返回列表 回復 發帖
使唔使我幫佢拍吓呢
Fian. 發表於 2010-1-13 01:29 AM
拍吓背好啲
豆豆係咪想話: 插得咁深嘅 咩尻嚟架
小飛機 發表於 2010-1-13 09:29 AM
唔准講粗口, typing 就無問題
用其他字代替粗口囉
我哋明架喎
Fian. 發表於 2010-1-13 01:30 PM
Piu piu要寫正字讀正音架
咦, 情人節兼年初一妳有節目未呀? 如果冇, 我又唔駛返工的話, 不如我哋約埋咯, 起碼大家有個伴, 唔駛形單隻影咁孤獨過呢個雙佳節吖嘛!
佳節double, 如果lonely咁過, 嗰份sad 同down都會double, 打孖上o架! 份外愁緒 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:34 PM
2x2 = 4
good evening miss
佢裡面嗰條嘢會斷架
Fian. 發表於 13-1-2010 18:31
我今日晏晝試圖想笠嘅時候都以為自己整斷咗, 但後尾發現係駁得返o架, 膠管接膠管, 不過我仲未正式去笠佢, 夜啲再搞
miss用得應該唔係咋嘢...冇理由咁化學o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我驚失禮miss妳呀...多謝妳先...有機會真係要跟miss去威吓

潛台詞: 如果唔上自然堂就仲好喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:48 PM
至啱聽呢句

+ 1,000,000,000... ... ...
good evening everybody
唔駛瞓架!!!
SmileBean 發表於 13-1-2010 20:18
以前真係唔係幾駛...而家就駛駛地......咁啦
會搞架喇
因為要賀我生日吖嘛
尋晚同仲仲先傾過呢個問題
睇佢哋邊個報名同度時間
Fian. 發表於 2010-1-13 02:19 PM
Music lesson
2x2 = 4
SmileBean 發表於 13-1-2010 20:41
豆豆真係好鍾意講風涼話o架噃...人家咁lonely咁dry...你仲響樹撳住半邊咀笑
未悶死都已經俾你激死咗...唔慌唔2x2=4
Piu piu要寫正字讀正音架
SmileBean 發表於 13-1-2010 20:39
駛乜講
好話喇
尋日執碗已經打爛咗隻 Snoopy 湯杯
頭先洗碗又打爛咗隻叮噹匙羹
好能赤呀
Fian. 發表於 13-1-2010 18:20
miss做乜咁唔小心呀? 諗緊嘢冇專心呢...不過最緊要冇割親對玉手啫...

舊嘅唔去, 新嘅唔嚟

最緊要啲hello kitty碗冇爛
嘩! 今日好post 呀, 要快d 追
唔關係狗狗事
係 Now 尋晚做啫
我又鍾意睇張家輝同狗狗
所以睇極都唔厭
至於嗰套五味人生
我唔鍾意佢嘅拍 "ZIP" 手法
好似漫畫咁
邊個係 Regene 呀:0 ...
Fian. 發表於 2010-1-13 12:02 PM
我琴晚都有睇五味人生, 都覺得幾得意吖至於好唔好睇, 要睇埋落去先知