返回列表 回復 發帖
嘩...咁多材料一定好正喇(不過經miss妳雙玉手煮, 乜都好食o架啦)有牛筋, 但冇牛腩嘅? 煮咖喱落啲蕃茄蓉好似正啲o架, 有多份鮮甜同開胃醒神, 但又食唔出係落咗蕃茄, 係呢miss妳煮咖喱落唔落椰汁o架? 辣呀...我直頭係 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:40 PM
我見已經整咗雞翼就唔整牛腩啦
不過我唔鍾意椰汁味嘅咖哩
落街買餸
仲有…一日陷包散…
夢遺大師 發表於 13-1-2010 16:36
真係又笑出咗出嚟
不過夢夢, 發掘係咁寫o架
挖...鼻屎咩
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
真係又笑出咗出嚟
不過夢夢, 發掘係咁寫o架
挖...鼻屎咩
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 04:40 PM
唔係挖鼻屎,可能挖到其他嘢呢…
夢夢自己玩住胸圍先...miss去買餸煮咖喱...我就去飛髮
夢夢自己玩住胸圍先...miss去買餸煮咖喱...我就去飛髮
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 04:48 PM
你叫我玩你的胸圍、EE的胸圍定係Miss的胸圍先?
買唔到磨菇 (唔靚) 同牛筋 (賣晒) 呀
整餸
miss咁快返嚟嘅...我而家都響salon焗緊油呀...焗完先至剪
miss今晚就煮咖喱...不過我仲未諗到食咩好呀
尋日執碗已經打爛咗隻 Snoopy 湯杯
頭先洗碗又打爛咗隻叮噹匙羹
好能赤呀
Good evening class and 主任
妳得閒去望望仲用唔用得吖...if已經拉柴...我幫妳買過個吖...好平之嘛十蚊雞...有粉紅, 粉藍, 仲有隻唔知米色定係類似杏色定卡其色咁上下, 應該幾舒服 o架, 不過我琴日買呢個都未開封, check吓先, standard size嘅 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:44 PM
佢裡面嗰條嘢會斷架
Knock knock knock
Good evening all
報時訊號一響...七點鐘
各位早晨呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 07:01 AM
唔駛瞓架!!!