返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:27 PM 發表

QQ, 你而家係开工果度 or 屋企呀?
开工啦,manyiu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 01:30 PM 發表
头先我入悟到黎,家阵都好慢,悟知咩回事
system down  server problem
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 01:30 PM 發表
头先我入悟到黎,家阵都好慢,悟知咩回事
不用惊。。。不是你的问题。。。
因为我都是。。。。
原帖由 qqbubu 於 2009-1-31 01:35 PM 發表

system down  server problem
我以为又封佐大陆的入口添,不过家阵都觉得好慢
條骨都無佐lu
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 01:29 PM 發表
manyiu。。。qq。。。

下午好哦。。。。
雲雲, 你好! 我係夜晚, 輕鬆時間開始啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:43 PM 發表

雲雲, 你好! 我係夜晚, 輕鬆時間開始啦! 571315
哈哈。。。又是哦。。。忘了时差啊。。。

轻松做什么啊??陪你的hamster唱歌啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 01:46 PM 發表

哈哈。。。又是哦。。。忘了时差啊。。。

轻松做什么啊??陪你的hamster唱歌啊。。。。

哈, 我都係常常攪錯时差! As we are from all over the world , we understood ga! 佢要 11pm 後先有精神嫁, 家陣好似 死老鼠咁, 點玩佢都冇力反抗呀!
所以我发现网络好伟大,即使有时差,我地都系可以揾到机会在网上遇到
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:02 PM 發表
所以我发现网络好伟大,即使有时差,我地都系可以揾到机会在网上遇到
我同意呀! 唔係點識到 貓骨先生呀!
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:57 PM 發表

哈, 我都係常常攪錯时差! As we are from all over the world , we understood ga! 佢要 11pm 後先有精神嫁, 家陣好似 死老鼠咁, 點玩佢都冇力反抗呀! 571321
哈哈。。时差小事。。小事。。。。

你的老鼠仔原来都有自己的时间表的啊。。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:02 PM 發表
哈哈。。。网络伟大。。。

缘分都重要的。。。。
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 02:09 PM 發表

哈哈。。。网络伟大。。。

缘分都重要的。。。。
說得對! 我地都算有缘呀!
骨猫。。。manyiu。。。

你们慢慢咯。。。
蓝云先出街咯。。。迟点再见咯。。。
云云又出佐街玩
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:58 PM 發表
云云又出佐街玩
谁又出去蛇王啊!