返回列表 回復 發帖
旺角都死氣沉沉
Fian. 發表於 13-1-2010 15:49
當妳見到半條同半邊街都拉哂閘, 燈箱都冇個, 得返一間ok嘅時候, 就會feel到......真係會覺得特別黑o架!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁如果有連環殺手用cutter殺人,以後買cutter使唔使登記身份證?
夢遺大師 發表於 2010-1-13 02:16 PM
咁係冇辦法之中其中一個辦法啫
可能有用都未定呢
以前我好鍾意睇鄭浩南呀...林偉呀...錢小豪...其他未諗到
miss妳記得嘛, 以前咪有套劇係發水麵包時期嘅sammi做嘅(嗰屎佢仲好興點粒銷魂癦)如果我冇記錯, sammi好似係做水鬼o架, 民初嘅, 男主角就係錢小豪喇, 想當年 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:20 PM
我知有呢套劇
但係冇睇過
而家就算番做都唔會睇
因為彊屍呢啲題材太舊喇
已經冇興趣睇
我日日都有做功課o架...呢條link嗰頁我睇唔到啲咩喎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:23 PM
再睇過
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=1911&fromuid=904215#pid20949692
突發興致助前戲……正場一定俾夠你
夢遺大師 發表於 2010-1-13 02:22 PM
你咪吹水得個噏~~~俾你引到出晒汁
原來真係我自己發雞盲...sor sor miss
原...諒我吧...原諒我好嗎
你咪吹水得個噏~~~俾你引到出晒汁
Fian. 發表於 2010-1-13 04:15 PM
執番Miss十零劑……除塵通渠我至威
換衫出去salon先...邊繼續等電話
咁最正嘅時間幾時嚟?
夢遺大師 發表於 2010-1-13 02:24 PM
亦都過咗喇
夢夢~~
仲有哥羅芳, 手巾仔, 橡筋運動褲(強姦犯做案時方便吖嘛) 萬用軍刀, 紙盒, 老鼠藥, 含笑半步釘etc
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:27 PM
仲有淫賤不能移
仲有淫賤不能移呢
Fian. 發表於 2010-1-13 04:30 PM
呢隻喺邊度買到?急用!
仲有淫賤不能移呢
Fian. 發表於 13-1-2010 16:30
冇錯...含笑半步釘個fd...淫賤不能移
亦都過咗喇
Fian. 發表於 2010-1-13 04:29 PM
你呃我…等我發挖下先……