返回列表 回復 發帖
我又唔係未試過番兜
都試過幾次架
不過睇我而家仲係單身就知唔能夠天長地久啦
不過唔到蓋棺材嗰吓都唔可以講話天長地久囉  ...
Fian. 發表於 13-1-2010 14:56
miss言之有理
魅力 + 1000
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咦, 情人節兼年初一妳有節目未呀? 如果冇, 我又唔駛返工的話, 不如我哋約埋咯, 起碼大家有個伴, 唔駛形單隻影咁孤獨過呢個雙佳節吖嘛!
佳節double, 如果lonely咁過, 嗰份sad 同down都會double, 打孖上o架! 份外愁緒 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:34 PM
嗰日大年初一我要睇吓屋企有冇 function 先
因為我細佬好錫我架
知我冇情人可能去邊都會預埋我
驚我悶吖嘛
上次平安夜佢都驚我唔開心去蒲都預埋我
如果嗰日我冇 function 就約妳囉
不過我會早幾日通知妳嘅
撻撻家陣越來越夜瞓, 以前睇埋vip就搵周公, 而家連無間音樂都撈埋, 勁
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 03:37 AM
陪妳吖嘛
同平時一樣
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 03:39 AM
都係食蝦包
咦, 情人節兼年初一妳有節目未呀? 如果冇, 我又唔駛返工的話, 不如我哋約埋咯, 起碼大家有個伴, 唔駛形單隻影咁孤獨過呢個雙佳節吖嘛!
佳節double, 如果lonely咁過, 嗰份sad 同down都會double, 打孖上o架! 份外愁緒 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:34 PM
呢種愁緒感我完全明白
仲要唔到嗰日都唔清楚究竟有幾咁愁緒添呀
我本來都想o架, 但代替咗, 成件事就表達得冇咁淋漓盡致啦嘛, 意境爭好遠o架!
原本真係包你哋睇完會笑出嚟...而家冇lu
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:36 PM
我咪一樣係咁寫
原來琴日已經第七集, 今日第八lu, 咪就係星期一至五中午重播時段嘅"鳳凰四重奏"囉, 成日都要睇住亞佘...宮心計法證...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:39 PM
呢套劇睇過啦
幾好睇
佘詩曼同馬德鐘
嗰日大年初一我要睇吓屋企有冇 function 先
因為我細佬好錫我架
知我冇情人可能去邊都會預埋我
驚我悶吖嘛
上次平安夜佢 ...
Fian. 發表於 13-1-2010 15:02
一於咁話啦, 或者我哋約埋去行花市都好喎, 不過年初一都未知要唔要返工, 多數如果唔駛返都會交人俾屋企嘅, 返屯門同埋跟亞爹亞娘去拜吓年, 橫掂佢哋好日都見唔到我, 好似冇咗個女咁, 或者我哋交完人or放工再出嚟都得啫, 橫掂我哋都係夜鬼嚟, 冇相干啩
妳細佬唔駛交人咩
琴日主題就係請呀白面仔李丞責師傅, 講風水面相性格掌紋etc, 講姻緣桃花之類嘅嘢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:41 PM
呢啲迷信嘢我唔睇架
我都唔迷信嘅
講吓生肖運情都會聽吓嘅
不過唔會盡信
聽咗就算
呢種愁緒感我完全明白
仲要唔到嗰日都唔清楚究竟有幾咁愁緒添呀
Fian. 發表於 13-1-2010 15:05
中哂...仲入哂肉tim
仲有波踢..大鑊
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 03:45 AM
你唔睇波格
呢啲迷信嘢我唔睇架
我都唔迷信嘅
講吓生肖運情都會聽吓嘅
不過唔會盡信
聽咗就算
Fian. 發表於 13-1-2010 15:11
咁我都唔係大迷信嘅...不過有時唔到妳唔信...都真係有啲根據o架
如果唔係白面仔係蘇民峰, 我會信多啲啫
你唔睇波格
Fian. 發表於 13-1-2010 15:12
係囉, 琴晚我都覺得奇o架喇, 都冇聽見佢講有睇開波

有詭異~~
有呀, 買咗啱啱一條紅衫魚, 已經好留手喇買得, 本來想行耐啲o架, but約咗包租公上門收租, 要趕去攞錢撲返屋企
匯豐又擠提喎, 結果我要行去七仔攞, 唔駛排隊
行十蚊店時仲見到有啲嘢for暖嘅平靚正嘢應該幾啱miss妳用 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:51 PM
暖包我屋企有好多呀
有啲係前年去北海道剩低嘅 (唔知仲用唔用得)
有啲係撻撻送俾我嘅聖誕禮物
暖包我屋企有好多呀
有啲係前年去北海道剩低嘅 (唔知仲用唔用得)
有啲係撻撻送俾我嘅聖誕禮物
Fian. 發表於 13-1-2010 15:16
唔係暖包嚟o架, 可以著上腳, 響屋企著又得, 出街都得